Siirry pääsisältöön

Toptaste suosittelee – kevään herkullisimmat maut

Kikherne taipuu moneen

Baba Foodsin odotettu tuoteuutuus on Baba Kikherneet. Maultaan pähkinäinen ja rakenteeltaan samettinen kikherne on loistava proteiinin ja kuidun lähde.

Lue lisää.

Ruokaboksi tuo helpotusta arkiruokailuun

Kiireisen arjen keskellä ruokien suunnittelu sekä kauppareissut eivät kuulu kaikkien lempiaskareisiin ja usein toivoisikin, että aikaa jäisi enemmän läheisten kanssa yhdessäoloon. Onneksi on Ruokaboksi, joka tuo helpotusta ja luksusta arkeen.

Lue lisää.

Avaa grillikausi Patroksella

Grillikausi on jo nurkan takana, ja tänäkin vuonna parhaat juhlat vietetään puutarhassa tai omalla terassilla pienellä porukalla kokkaillen. Helppo tapa tuoda lisämakua grilliresepteihin on luottojuusto Patros.

Lue lisää.

Vihreämpää arkiruokaa – Fast & Green

Arjen keskellä ei aina ole aikaa uusien ruokien kokeiluun tai erikoisempien kastikkeiden keittelyyn. Uusi Fast & Green -ruokakassipalvelu tekee kotiruokailusta nautinnollisempaa. Ruokakassin sisällön voi valita Kala & Kasvis -versiona tai Vegaanisena.

Lue lisää.

Leipomo Rostenin Suussasulava Pumppernikkeli-juustokakku

40-luvulta asti valmistettu legendaarinen Pumppernikkeli on suussa sulava rapea keksi herkullisella kuorrutteella. Leipomo Rostenin Pumppernikkeli on perinteisin menetelmin valmistettua ja sitä löytyy kahdessa maussa. 

Katso resepti.

Virna Foodin Artesaaniseitan on 100% kasviperäinen premium-tuote

Virna Food on lanseerannut seitantuoteperheeseensä uuden vegaanituotteen, Virna artesaaniseitanin, joka helpottaa kiireistä arkea.

Lue lisää.

Neljä laiteitta, joilla loihdit maittavat herkut vapuksi

Miltä kuulostaisi suussa sulavat munkit Airfryerilla valmistettuna? Listasimme neljä laitetta, joilla loihdit täydelliset herkut vapuksi!

Lue lisää.

Kuohuvaa vappuun – Toptaste listasi vapun kuohuviinisuositukset

Jos kuohuviinilasien kilinä ei kuuluu vappuun, niin mikä sitten? Me listasimme vinkit vapun kuohuviineistä ja niiden käyttötarkoituksista. Kolme erilaista kuohuviiniä kolmessa eri koossa tarjoavat vaihtoehtoja vapun viettoon.

Lue lisää.

Lue myös