d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptaste on ravintoloiden,  elintarvikeyritysten ja matkailualan monipuolisin markkinointikumppani

Toptaste on ruoka- ja matkailualan innovatiivinen markkinointikumppani. Kauttamme onnistuu printti- ja diginäkyvyys, videot, blogirynnäköt, yritystapahtumat, mediaviestintä ja monikanavainen sisällöntuotanto. Teemme yhteistyötä laadukkaiden mediatalojen kanssa ja printtikanaviamme ovat mm. Glorian ruoka&viini, Kodin Kuvalehti, Helsingin Sanomat, Aamulehti, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat ja Matka-lehti, joiden välissä tuottamamme Toptaste Magazine jaetaan.

Toptaste Magazine -julkaisumme nostavat esille ajankohtaisia uutisia ruoka- ja matkailumaailmasta sekä esittelevät suosittuja bloggaajia ja uusia trendejä, unohtamatta ruoka- ja matkailualan uutisia. Lisäksi jokaisessa julkaisussa haastatellaan merkittävää ruoka- tai matkailumaailman henkilöä, kuten pinnalla olevaa vaikuttajaa tai keittiömestaria.

Mainonnan keinona hyödynnämme natiivimainontaa, sillä se on kuluttajalähtöinen tapa puhutella yleisöä. Natiivimainonnan avulla mainostaja voi opastaa, neuvoa ja inspiroida kuluttajaa, mikä luo monipuoliset mahdollisuudet mainosviestin toteuttamiselle. Asiakkaidemme keskuudessa esimerkiksi reseptiikka on ollut suosittu sisällön muoto. Koska sisältö on laadukasta ja journalistista sisältöä muistuttavaa ja se julkaistaan relevantissa ympäristössä, viihtyy kuluttaja mainostajan sisältöjen parissa pidempään: Toptasten artikkeleiden parissa viivytään keskimäärin kolme minuuttia. Tämä edesauttaa brändin tai tuotteen muistamista ja siihen sitoutumista. Uusien sisältöjen lisäksi voimme hyödyntää mainostajan omia sisältöjä ja näin ollen laajentaa alkuperäisen viestin tavoittavuutta. Me Toptastella tiedämme, miten puhutella ruuasta laajasti kiinnostunutta yleisöämme ja olemme täten asiantunteva natiivimainonnan kumppani sekä printissä että digissä.

Autamme ruoka- ja matkailualan yrityksiä sosiaalisen median markkinoinnin kehittämisessä ja toteuttamisessa. Kauttamme hoituu myös ruokakuvaukset. Erinomaisia tuloksia saavutetaan Toptasten monimediapaketin avulla, joka yhdistää sekä printti- että diginäkyvyyden parhaat puolet.

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME

Asiakkaitamme

Haluatko tietää lisää, miten voimme auttaa yritystäsi markkinoinnissa? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kysy lisää

Haluan tietää erityisesti lisää:
(Pakollinen)