Siirry pääsisältöön

Uusi, 100% kasviperäinen premium-tuote helpottaa kiireistä arkea

Viime vuosien aikana Virna Food on huomannut, että catering-puolella toive maukkaille, kasvispohjaisille menuille on ollut kasvussa.

-Ison suosion takia halusimme tuoda markkinoille laadukkaan vegaanituotteen, jossa ravintoarvot ja maku kohtaavat, Virna Foodin keittiömestari Virve Räisänen kertoo.

Artesaaniseitan kestää monipuolisen ruuanlaiton. Tuote myydään kiekkona, joka jättää kuluttajalle kaikki mahdollisuudet avoimeksi. Tuotteen kastike on mieto, mutta herkullinen – se maistuu takuulla myös perheen pienimmille.

Artesaaniseitanissa tuoreus on merkittävässä roolissa. Se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, jonka lisäksi tuotteessa on selkeästi vähemmän suolaa ja energiaa.

Yksikin vastuullinen valinta auttaa

Koska vastuullisuus on Virna Foodille sydämen asia, pyrkivät he tekemisellään kannustamaan myös muita vastuullisempaan ajatteluun. 

– Yhdenkin kasvisaterian valitseminen lihavaihtoehdon sijaan auttaa ilmastoa. Siksi olemmekin tehneet  artisaaniseitanista premium-tuotteen, jonka makuun ja laatuun voi luottaa.

-Pyrimme tuotannossamme myös vähentämään hävikkiä, sillä se on lähin ja tärkein asia mihin pystymme vaikuttamaan. Henkilökuntamme ansiosta olemme onnistuneet vähentämään keittiömme hävikin nollaan. 

Virna Foodin tuoteperheeseen on tulossa pian myös grilliin sopivia kesätuotteita!

Lue myös