d-md-none
Siirry pääsisältöön

Malediivit: Trooppinen unelma Intian valtamerellä

Majoitus Malediiveilla: Heritance Aarah

Yksi Helin Matkojen kestosuosikki-kohteista Malediiveilla on Heritance Aarah, joka sijaitsee Raa-atollilla. Heritance Aarah tarjoaa vierailleen ylellisen kokemuksen, joka sisältää laajan valikoiman palveluita ja aktiviteetteja, ja heidän Premium All Inclusive -konsepti mahdollistaa nauttimisen monipuolisista ravintoloista ja retkistä ilman lisäveloitusta.

Water Villat: Ylellistä Majoitusta Meren Yllä

Water Villat ovat monen elämän bucket listalla, ja Heritance Aarahin water villat ovat upeita! Kirkas, turkoosi meri avautuu lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja mereen pääsee pulahtamaan omalta terassilta.

Ravintolat ja Aktiviteetit

Resortin ravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokia eri keittiöistä, kuten italialaista, ranskalaista, Sri lankalaista, japanilaista ja thaimaalaista. Lisäksi vieraat voivat osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin, kuten snorklaukseen, sukellukseen, SUP-lautailuun ja delfiiniristeilyihin, tarjolla on jopa viinitasting-kouluja!

Rentoutumista Paratiisissa

Heritance Aarah Resortissa jokainen vieras saa oman butlerin, joka varmistaa vieraiden loman sujuvuuden ja mukavuuden. Resortin erittäin laadukkaat ravintolat, baarit ja muut palvelut sekä ystävällinen henkilökunta luovat täydelliset puitteet täydelliseen rentoutumiseen trooppisessa paratiisissa.

Helin Matkat tekee unelmiesi Malediivien lomasta totta, tarjoten räätälöityjä matkapaketteja ja unohtumattomia elämyksiä paratiisisaarilla. Valitse Malediivit seuraavaksi matkakohteeksesi ja koe trooppisen loman taika!

Lue Toptasten tiimin kokemuksia Heritance Aarahista!

Lue Helin Matkojen Linan kokemuksista Heritance Aarahista

Lue myös