Siirry pääsisältöön

Ruokamessut ovat Rajamäellä ja Kikkomanilla vuoden kohokohta 

Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja keittiötuotteista kiinnostuneita kuluttajia ja tarjoilee mahdollisuuksia kokeilla, oppia, maistaa ja löytää ratkaisuja arkeen ja juhlaan. Tapahtuma yhdistää alan tärkeimmät yritykset ja ruoasta, juomasta ja keittiötuotteista kiinnostuneet kuluttajat. 

Ruokamessut – Makujen Kohtaamispaikka 

Ruokamessut ovat kulinaarisen intohimon ja ammattitaidon juhlaa, jossa innovaatio kohtaa perinteen ja uudet maut löytävät tiensä keittiöihimme. Tämä tapahtuma ei ole vain mahdollisuus tutustua ruoan viimeisimpiin trendeihin, vaan myös tilaisuus kokea, miten laadukkaat raaka-aineet ja oikein valitut mausteet voivat muuttaa ruoanlaiton taiteeksi. Siksi Ruokamessut ovat meille Rajamäellä ja Kikkomanilla vuoden kohokohta – tilaisuus jakaa intohimomme ja tietämyksemme sinun kanssasi. 

Kikkoman ja Rajamäen – Makujen Matkaajat 

Kikkomanin soija- ja maustekastikkeet ja Rajamäen mausteet ja etikat ovat esimerkkejä siitä, kuinka pienillä lisäyksillä voidaan rikastaa ruokien makumaailmaa merkittävästi. Kautta aikojen, nämä mausteet ovat olleet keittiömestareiden ja kotikokkien salaisia aseita, jotka tuovat esiin raaka-aineiden parhaat puolet ja lisäävät ruokiin syvyyttä ja monipuolisuutta.

Rajamäen – Etikan Monipuolisuus 
Rajamäen valikoimassa etikka ei ole vain mauste, vaan myös säilöntäaine ja hävikin vähentäjä. Etikan hapokkuus ei ainoastaan tuo ruokiin kaivattua raikkautta ja syvyyttä, vaan se on myös oivallinen tapa säilöä satokauden antimia. Pikkelöinti, vanha kunnon maustamis- ja säilöntämenetelmä, on upea tapa antaa makua ylijäämäraaka-aineille ja tuoda ruokiin uusia ulottuvuuksia. Rajamäen etikat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia testailla näitä perinteitä modernilla otteella. 

Pikkelöidyt paprikat

Kuva: Roni Lehti.

Kikkoman – Umamin Lähde 
Kikkomanin soijakastike on umamin, viidennen perusmaun, täydellinen esimerkki. Tämä luonnollinen makujen parantaja on valmistettu vain neljästä ainesosasta: soijapavuista, vehnästä, vedestä ja suolasta. Sen ainutlaatuinen valmistusprosessi luo syvän, rikkaan maun, joka korostaa ja täydentää erilaisia ainesosia, tuoden esiin niiden parhaat puolet. Kikkomanin soijakastike on avain aidon umamin maailmaan, joka avaa uusia ulottuvuuksia makujen harmoniassa.

Siikaa Poke-kasvistäytteellä

Tervetuloa Rajamäen ja Kikkomanin makujen maailmaan

Kutsumme sinut sydämellisesti osastollemme numero 5h38 Ruokamessuilla. Tule kokemaan, kuinka Kikkomanin soijakastike ja Rajamäen etikat voivat rikastuttaa ruokasi makua ja antaa uusia ideoita keittiöön. Olipa kyseessä sitten umamin salaisuuden opettelu tai pikkelöinnin kokeilu, meillä on tarjolla jotakin jokaisen makuun. Nähdään messuilla – tule ja löydä oma suosikkisi!


Helsingin Messukeskus järjestää Suomen herkullisimman ruokatapahtuman Ruokamessut 19.–21.4.2024.

Uuden tapahtuman kanssa samaan aikaan avautuvat Lapsimessut ja Lemmikkimessut.

#ruokamessut2024

Seuraa meitä somessa:
IG: ruokamessuthelsinki
FB: Ruokamessut
Linkedin: Ruokamessut

www.ruokamessut.messukeskus.com

Lue myös