d-md-none
Siirry pääsisältöön

Loistoristeilyt: Unohtumattomia seikkailuja läntisellä Välimerellä

Läntisen Välimeren parhaat reitit

Viikon mittaisilla risteilyillä matkustajat voivat vierailla jopa kuudessa huippukohteessa, mikä takaa monipuolisen ja antoisan matkakokemuksen ympäri vuoden. Eipä liene huolettomampaa tapaa tehdä antoisaa kiertomatkaa, kun laukkukin tarvitsee purkaa ja pakata vain kerran ja täyden palvelun loistohotelli kulkee mukanasi.

Vankalla 76 vuoden kokemuksella

Costa Cruises on tarjonnut vertaansa vailla olevia risteilyelämyksiä ympäri maailmaa jo vuodesta 1948 lähtien, joten palvelu pelaa vankalla kokemuksella. Juuri Costan alus Franca C oli maailman ensimmäinen laiva, joka rakennettiin pelkästään risteilyille vuonna 1957. Costa Crociere on Italian suurin matkanjärjestäjä ja merkittävä osa emoyhtiötä Carnival Corporation & plc:ta, joka on maailman suurin risteilyvarustamo.

Costa Pacifican risteilyt

Costa Pacifica johdattaa vieraansa tutustumaan läntisen Välimeren erityisiin helmiin, kuten Smaragdirannikon Olbiaan, Ligurian La Speziaan ja Espanjan Valenciaan. Laivalla voit rentoutua monipuolisten palveluiden äärellä ja nauttia Välimeren parhaista antimista kaikille aisteille – juuri niin kuin sinä haluat. Matkanjohtajalähdöillä suomalainen asiantuntijaopas varmistaa, että matka sujuu mutkattomasti niin maalla kuin merelläkin.

Portofinon kylä Italiassa

Costa Smeraldan risteilyt

Turun telakan mestariteos, vuonna 2019 rakennettu innovatiivinen Costa Smeralda tarjoaa matkailijoille ennen näkemätöntä ylellisyyttä ja tyylikkyyttä. Tarjolla on niin mittava kattaus palveluita ja viihdettä, että ainut pulma on valita! Alus on merenkulun edelläkävijä myös mm. ympäristöystävällisen polttoainejärjestelmänsä ansiosta, jonka avulla suuri osa päästöistä on minimoitu lähes täysin.

Costa Toscanan risteilyt

Sisarensa tavoin Suomessa v. 2021 rakennettu Costa Toscana on varustamon lippulaiva. Tämä huikea alus johdattaa matkaajat Välimeren siniseen kimallukseen vielä, kun Suomessa on jo lähes talvi. Matkanjohtajalähdöllä asiantuntijaopas varmistaa, että koet kaupunkien parhaat puolet mm. Barcelonassa, Palma de Mallorcalla ja Palermossa. Laivan huikean monipuoliset palvelut takaavat, että matkastasi tulee ikimuistoinen kokemus.

BARCELONA, Espanja

Miksi valita Loistoristeilyt?

Valitessasi Loistoristeilyt matkanjärjestäjäksi, saat risteilystäsi parhaan matkakokemuksen. Kokenut henkilökunta on aina valmis palvelemaan sinua aina matkan suunnittelusta lähtien, tarjoten yksilöllistä palvelua ja huolellisesti suunnitellun matkaohjelman. Loistoristeilyjen oppaiden kokemus ja paikallistuntemus varmistavat, että risteily on antoisa ja että palaat kotiin mukanasi monta erityistä kokemusta.

Lue lisää Loistoristeilyjen Läntisen Välimeren risteilyistä täällä!

Lue myös