d-md-none
Siirry pääsisältöön

Karibia: unelmien täyttymys Loistoristeilyjen matkassa

Matkanjohtajalähdöt Karibialle

Kaipaatko suomalaista asiantuntemusta ja opastusta matkallesi Karibialle? Loistoristeilyillä se on mahdollista! Kun matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, voit viettää päiväsi paratiisirannalla lekottelun lisäksi myös tutustumalla vaikkapa huimaan vesiputoukseen tai herkkurommin valmistajaan. Costa Fascinosan Suurella Karibian risteilyllä pääset tutustumaan 11 upeaan kohteeseen, ja jokaiseen niistä takuulla ikimuistoisella tavalla.

Costalla Karibian parhaat reitit

Costa Fascinosan risteilyillä pääset nauttimaan Karibian parhaista reiteistä. Tämä tarkoittaa sitä, että matkasi ei koostu enimmäkseen meripäivistä ja auringonotosta, vaan tarjoaa runsaasti monipuolisia kohteita tutkittavaksi. Voit uppoutua erilaisten saarien hurmaaviin kulttuureihin, nähdä upeita nähtävyyksiä ja kokea monipuolisia aktiviteetteja jokaisessa pysähdyspaikassa.

Karkaa talven pimeydestä ja kylmyydestä

Mitäpä muuta suomalainen kaipaisi helmikuussa kuin lämpöä, aurinkoa ja paratiisisaarten kauneutta? Loistoristeilyt tarjoaa täydellisen mahdollisuuden karata talven keskeltä maailman kauneimpiin maisemiin. Kun Suomi on vielä hyytävän kylmässä, voit löytää itsesi palmujen alla rentoutumassa ja nauttimassa lämpimästä ilmasta ja kristallinkirkkaista vesistä. Mikä ihana ajatus!

tropical sand beach, vacation concept

Rentouttavaa elämää Karibialla

Kun valitset Loistoristeilyt Karibian matkasi järjestäjäksi, voit odottaa täydellisen rentoa elämää niin kohteissa kuin laivallakin. Laivalla nautiskelet monipuolisista palveluista, kuten uima-altaista, kylpylöistä, ravintoloista ja viihdetarjonnasta – puhumattakaan herkullisista tarjoiluista. Kohteissa on helppo heittäytyä Karibian ainutlaatuiseen tunnelmaan, ja kenties myös pieni pala letkeää karibialaista elämänfilosofiaa tarttuu matkaan..!

Loistoristeilijän tasokkaat palvelut

Loistoristeilyillä hemmottelu ei pääty rannalle astuttaessa – se jatkuu laivan ylellisissä puitteissa. Costa Fascinosan monipuoliset ja korkeatasoiset palvelut takaavat sen, että jokainen matkailija löytää varmasti jotain omaan makuunsa. Aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit kutsuvat rentoutumaan, kun taas Samsara Span ja kuntokeskuksen palvelut hemmottelevat kehoa ja mieltä. Ei myöskään pidä unohtaa tasokkaita ravintoloita, viihdeohjelmaa ja kansainvälisiä showesityksiä, jotka pitävät matkustajat viihdytettyinä koko matkan ajan.

Ensi talven risteilyt

Talven 2025 upeimmat matkat ovat nyt myynnissä! Valitse siis Loistoristeily ja toteuta unelmiesi matka Karibialle. Suomalainen matkanjohtaja on mukana lähdöillä 9.2., 16.2. ja 23.2.2025 varmistaen sujuvat järjestelyt maalla ja merellä. Kaikki tämä sisältyy risteilyn hintaan, joka kattaa menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset, täysihoitoristeilyn valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat. Valitse vain oma lähtöpäiväsi ja varaa kaikkien aikojen paras loma jo tänään!

Loistoristeilyjen pitkä historia ja sitoutuminen asiakkaisiin

Loistoristeilyt on luotettava yksityinen matkanjärjestäjä, jolla on yli 20 vuoden historia risteilymatka-alalla. Kokeneen tiimin asiantuntemus ja sitoutuminen asiakkaisiin näkyy jokaisen matkan suunnittelun, varaamisen ja toteuttamisen kaikissa vaiheissa. Kun valitset Loistoristeilyt matkanjärjestäjäksesi, voit luottaa siihen, että kaikki on järjestetty sinun parhaaksesi, ja voit nauttia matkastasi täysin siemauksin.

Loistoristeilyt Karibia

Katso kaikki upeat Loistoristeilyjen lähdöt täältä

Lue myös