d-md-none
Siirry pääsisältöön

Yritystapahtuma Seinäjoella on kokousjärjestäjän unelma

Kulkuyhteyksien keskipisteessä sijaitseva kompakti Seinäjoki tekee vaikutuksen aidolla ja välittömällä tunnelmallaan. Pohjalaisen sielunmaiseman lämminhenkisyys ja palvelualttius ovat tämän päivän tehostetussa itsepalvelukulttuurissa harvinaisuuksia, jotka eivät jää huomaamatta. Kaupungin vieraanvaraisuus ja palvelun asiakaslähtöisyys tulevat näkyväksi jo paljon ennen tapahtuman järjestämistä. Seinäki Congress tekee työtä pieteetillä sen eteen, että kaupungin kokousvieraat saavat juuri sen mitä tarvitsevat ja vähän enemmänkin.

–  Olemme yritystapahtumien kentällä puolueeton toimija, joka etsii kokousasiakkaiden tarpeisiin sopivat tilat ja palveluntuottajat. Tehtävämme on tehdä Seinäjoella kokoustamisesta helppoa ja huoletonta. Paikallistuntemuksemme, tapahtumatuotannon kokemuksemme sekä koko kaupungin palvelutarjonnan kattavat verkostomme takaavat sen, että kysyntä ja tarjonta kohtaavat, Seinäjoen sisäänheittäjäksi itseään tituleeraava Henni Välimaa juttelee iloisena.

Pohjalainen sielunmaisema poistaa pönötyksen.

Täysin maksuttoman palvelun ainutlaatuisuutta kuvastaa hyvin se, että Välimaa on viettänyt edellisen illan potentiaalisen kokousvieraan kanssa Seinäjokea kierrellen ja monipuolisesta annista nautiskellen.

– Jos yritys harkitsee tapahtuman järjestämistä Seinäjoella, mutta on hieman epävarma ja kaupunki on tuntematon, kutsumme heidät vieraaksemme ja tutustutamme kaupunkiin ja sen mahdollisuuksiin. Kun tarjonnan näkee ja sydämellisen tunnelman kokee, epävarmuus tuppaa katoamaan, Välimaa hymyilee.

Seinäjoen sisäänheittäjä ja Seinäjoki Congress Oy myyntipäällikkö Henni Välimaa.

Kaiken kattava kokouskaupunki

Seinäjokinen tunnelma on ympäri Suomen nopeammin saavutettavissa kuin moni tulee ajatelleeksi. Tampereelta pääsee perille junalla vain tunnissa, ja Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä sekä Oulusta kaikista alle kolmessa tunnissa.  

– Sen lisäksi kaikki täällä kaupungin sisällä sijaitsee kompaktisti lähellä toisiaan. Näin porukka pysyy kasassa, eikä siirtymiin esimerkiksi tapahtumapaikalta hotelliin kulu kullanarvoista aikaa, Välimaa kertoo.

Kokous- ja kongressikeskus Frami.

Monelle Seinäjoen mahdollisuuksien paljous tulee myös yllätyksenä. 

–   Täällä on puitteet messuista ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Meidän kauttamme kaiken saa saman katon alta. Hoidamme tapahtuman luonteeseen ihanteellisesti istuvat kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja asiakkaan toiveesta myös oheisohjelmat, Välimaa listaa.

Kun kokoussuunnittelu on ulkoistettu osaaviin käsiin, tapahtuman sudenkuopat vältetään ja kokoustajille jää tilaa keskittyä siihen kaikista tärkeimpään, joka Seinäjoella osataan. Yhteyden luomiseen ja ihmisten kohtaamiseen.

Teksti: Mari Korhonen

www.seinajokicongress.fi

Lue myös