d-md-none
Siirry pääsisältöön

10 syytä valita Loistoristeilyjen Silversea Cruises

1.Door-to-Door -palvelu: vaivatonta matkustamista kotiovelta kotiovelle

Silversea Cruisen Door-to-Door -palvelukokonaisuuteen sisältyvät myös mm. lennot, lentokenttäkuljetukset ja tasokkaat retket vierailukohteissa. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa kaikki matkajärjestelyt ja luottaa siihen, että Silversea huolehtii kaikesta puolestasi – aina kotiovelta kotiovelle saakka.

2. Henkilökohtainen palvelu ja välitön tunnelma

Silversean laivoille otetaan enintään 700 matkustajaa, mikä takaa henkilökohtaisen palvelun ja rauhallisen matkustuskokemuksen. Jokaisella matkustajalla on mm. oma hovimestari, ja laivojen pieni koko luo intiimin ja välittömän ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi. Silversealla et ole matkustaja, olet ”Member of the Silversea Family.”

3. 900 kohdetta kaikilla mantereilla

Silversea Cruises vie sinut yli 900 kohteeseen kaikilla seitsemällä mantereella. Olitpa sitten kiinnostunut tutkimaan Euroopan historiallisia kaupunkeja, rentoutumaan Karibian paratiisisaarilla tai tutkimaan Galápagossaarten ainutlaatuista luontoa, Silversea tarjoaa matkan jokaiseen makuun.

4. Pienillä aluksilla moitteeton palvelu ja ”easy-going” ilmapiiri

Silversean laivojen tilat ja palvelut on suunnattu matkustajille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ja tasokkaasta lomasta. Pienillä aluksilla onkin eniten aikuisia pariskuntia, mikä luo rentoutuneen ja ”easy-going” ilmapiirin. Matkalla voit odottaa moitteetonta palvelua jokaiselta laivan henkilökunnan jäseneltä.

5. Kulinaristien ja laatuviinien ystäville

Silversea on ehdottomasti kulinaristien ja laatuviinien ystävien suosikki. Huippukokkien toteuttamat, Relais & Chateaux’n suunnittelemat menut ja tasokkaat viinit täyttävät vaativimmatkin odotukset. Uusimpien alusten S.A.L.T. -konseptin ravintolat, baarit, retket ja kokkauskurssit tuovat paikalliset makuelämykset tarjolle – missä päin maailmaa laiva risteileekään.

6. ”Silversea All-inclusive Lifestyle”: täydellisyyttä hipova risteilykokemus

Silversea tarjoaa matkustajilleen todellisen ”Silversea All-inclusive Lifestyle” -kokemuksen. Kaikki on huolella suunniteltu ja sisällytetty matkan hintaan, aina ylellisistä sviiteistä ja huomaavaisesta palvelusta unohtumattomiin retkiin ja aktiviteetteihin laivalla ja kohteissa. Voit keskittyä täysin rentoutumiseen ja nauttimiseen, kun kaikki yksityiskohdat on hoidettu puolestasi.

7. Finnair Avios -pisteohjelma: palkintoja lojaliteetistasi

Ansaitset jopa 35 000 Finnair Avios -pistettä jokaisesta Loistoristeilyiden kautta tehdyistä Silversean varauksista. Nämä pisteet voi käyttää monipuolisesti Finnairin ja sen yhteistyökumppaneiden lentojen ja muiden palveluiden ostamiseen.

8. Loistoristeilyt: luotettava Silversea -kumppanisi

Kun suunnittelet seikkailua maailman merillä, matkanjärjestäjän valinta voi olla ratkaiseva tekijä matkakokemuksesi onnistumisen kannalta. Loistoristeilyt erottuu joukosta tiiviin Silversea -kumppanuuden ja pitkän historian ansiosta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan matkanjärjestäjäksi.

9. Aina auttava matkanjärjestäjä

Loistoristeilyt sitoutuu tarjoamaan matkailijoilleen täyden palvelun aina matkan suunnittelusta loppuun saakka. Kokenut tiimi auttaa sinua valitsemaan sopivan risteilypaketin, huolehtii järjestelyistä ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Olitpa sitten ensikertalainen tai kokenut matkailija, voit aina luottaa siihen, että kaikista yksityiskohdista huolehditaan, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi täysin siemauksin.

10. Pitkä historia ja luotettavuus

Loistoristeilyt on toiminut alalla jo yli 20 vuoden ajan, ja pitkä historia onkin osoitus luotettavuudesta ja asiantuntemuksesta. Vankka kokemus risteilyjen järjestämisestä takaa, että saat aina parhaan mahdollisen palvelun ja laadun.

Lue lisää maailman parhaimmasta risteilyvarustamosta täältä

Lue myös