d-md-none
Siirry pääsisältöön

Avaa grillikausi Patroksella

Patros on muotoutunut monen ikisuosikiksi – onhan sitä saanut jo vuosikymmenten ajan lähikaupasta, kiitos maahantuoja J.W. Hallan. Klassikkoversio Patros Natur valmistetaan lehmänmaidosta ja maistuu kaikille. Kaupoista löytyy nyt uutuutena myös Patroksen aito kreikkalainen fetajuusto, joka tehdään perinteitä kunnioittaen lampaanmaidosta ja vie kielen mennessään. Vuohenjuuston ystävät puolestaan arvostavat Patroksen vuohemaitoon tehtyä versiota.

Poimi talteen juustoisten parsojen resepti, jossa voit käyttää omaa suosikkiasi Patros-juustoista!

Grillatut Patros-parsat

1 pkt Patros-juustoa (Natur, Feta tai vuohenjuusto)
1 nippu vihreää parsaa
Oliiviöljyä
Mustapippuria (myllystä)

Kuori parsat nupusta alaspäin ja poista tyvet. Asettele parsat parilalle tai muulle grillaamisen kestävälle alustalle. Pirskottele parsoille oliiviöljyä, murenna juusto parsojen päälle ja mausta pippurilla. Kypsennä grillissä noin 5 minuuttia tai kunnes parsat ovat kypsiä. Tarjoile lämpimänä.


Vinkki: Yllätä helpoilla Patros-mansikkavartailla. Pujota vartaisiin suupaloiksi pilkottu juusto ja puolitetut mansikat. Paahda grillissä kunnes juusto saa väriä pintaan ja tarjoile heti!

Lue myös