d-md-none
Siirry pääsisältöön

Terveiset Toptastesta!

Sanoin joskus loppukeväästä, että vuosi 2020 tulee olemaan se vuosi kun koko maailma rakastuu omaan maahansa uudestaan. Tämä oli se vuosi, kun piti miettiä asiat hieman toisin kun ennen. Ja tämä tapahtui myös minulle. Minun osaltani tämä tarkoitti tutkimusmatkailua Saimaalle, Ahvenanmaalle, Latviaan ja Viroon.

Näistä kesän matkoista syntyikin idea Toptasten ruokamatkailu-sarjasta, joka julkaistaan nyt Ilta-Sanomissa kolmatta kertaa. Ensimmäisessä osiossa esittelimme Ahvenanmaan ruokatuottajia ja ravintoloita, ja toisessa osiossa oli vuorossa Saimaan Gastronomy-verkosto. Tänään on julkaistu juttusarjan kolmas osio. Tämän lehden tarkoitus on antaa sinulle ideoita ja vinkkejä syys- ja joululomien suunnitteluun.

Jos et vielä seuraa meitä Facebookissa, niin laitapa meidät heti lempisivustokseksi. Me nimittäin kerromme sinulle aina uusimmista ravintoloista ja tuotteista ja tuottajista. Ja tietenkin myös ruokamatkailuleiman ansaitsevista paikoista. Voit myös liittyä meidän Toptaste-klubiin, jolloin saat tietoa ensimmäisenä kaikesta uudesta ja jännittävästä. Tänä syksynä lanseeraamme myös klubilaisten etusivuston, jolloin sinä klubilaisena saat lunastettua itsellesi rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme ja ravintoloiltamme. Ja klubiin liittyminen on tietenkin maksutonta.

Mutta nyt arvon lukija. On aika laittaa villasukat jalkaan ja kaataa lasillinen hyvää punaviiniä lasiin ja uppoutua matkailun ihmeellisen maailmaan.

Bon voyage!

Titti Myhrberg, kaupallinen johtaja ja yksi Toptasten perustajista

Lue myös