Siirry pääsisältöön

Helmikuun makuloistoa

Baban Falafeleista parempaa arkiruokaa

falafel

Toptasten toimitus pääsi testaamaan Baban falafeleja, joihin jokainen kasvisruoan ystävä takuulla ihastuu. Baban falafelejen koostumus on kaukana kuivasta: pyörykät ovat päältä hieman rapeita ja sisältä ihanan pehmeitä. Niitä löytyy kauppojen hyllyiltä tällä hetkellä kahdessa eri maussa: Original Falafel, jossa pääroolissa on perinteinen kikherne, ja Bataatti Falafel, jonka pehmeässä sisuksessa maistuu tuo makea juures.

Lue lisää

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Rustic pizza

Nappaa herkullinen rustiikkinen pizzaresepti. Saimme Viinilinnalta viinisuosituksen tämän rustiikkisen pizzan seuraksi ja se on Zensa Primitivo Organico!

Lue lisää

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Toptaste testasi – Feri´s Sausages

Feri´s Sausagen raakamakkarat ja niiden maustesekoitukset tehdään alusta asti itse käsityönä ja pelkästään huolellisesti valikoiduista raaka-aineista.

Toptaste pääsi testaamaan Feri´s rosmariini & lammas-, Cumberland yrttipossu- ja Marokkolainen Merguez -raakamakkaroita.

Lue lisää

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Monipuolinen raclette vie mielen Alpeille

Raclette on helppo ja aromikas juusto, joka kuuluu ehdottomasti niin kodikkaisiin illanistujaisiin kuin retkievääksi kevättalven aurinkoisille hangille.

Vain luovuus on rajana tämän juuston kanssa – voit tehdä siitä lämpimät voileivät, lisätä sitä pizzaan tai herkutella dipattavien kanssa!

Lue lisää

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Piispanmunkki-ohje

Yllätä ystäväsi valmistamalla itse omat Piispanmunkit näillä ohjeilla. Voit myös käydä nappaamassa nämä ihanuudet Leipomo Rostenin tehtaanmyymälöistä.

Tiesitkö että Piispanmunkki nimi tulee Turusta, koska siellä sijaitsi Suomen ensimmäinen piispanistuin? Piismanmunkin, eli piispiksen kuorrutus oli alun perin valkoinen, kuin piispan liiperit. Nimi oli kunnianosoitus arkkipiispan viralle.

Lue lisää

Lue myös