Siirry pääsisältöön

Toptaste suosittelee – kevään ravintolasuositukset

Helsinki

Ragu

Ragu jälkiruoka

Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa upeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian parhaat viinit.

Ludviginkadun tiloissa avautui ensi kertaa ravintola, joka hyödyntää niin kauniiden, tunnelmallisten salien kuin ympärivuotisen terassin mahdollisuudet. Lue lisää.

Espoo

Madison

Ravintola Madison Tapiola Ainoa

Maukkaan ruoan ja hyvien juomien lisäksi Tapiolassa kauppakeskus AINOAssa sijaitseva Madison haluaa ilahduttaa asiakkaitaan mutkattomalla tunnelmalla. Kaiken a ja o on asiakaslähtöisyys.

Istuudumme rauhalliseen nurkkapöytään ja saamme eteemme ravintolan monipuolisen, huolella laaditun menun. Kuuntelemme tarjoilijan vinkkejä, ja toinen meistä valitsee alkuun kukkakaaliwingsejä, toinen päätyy Madison’s Sausages -makkara-annokseen. Lue lisää.

Turku

Voiveljet

Turkulaisella Voiveljillä on kuusi upeaa ravintolaa, kaksi tilausravintolaa sekä oma leipomo kaupungin parhailla paikoilla. He palvelevat turkulaisia niin arjen kiireissä kuin juhlan hetkinä.

Voiveljet perustettiin vuonna 2008 ja silloin mukana oli vain yksi ravintola, Ravintola Panini. Myöhemmin mukaan on tullut seitsemän ravintolaa, joista jokainen edustaa omanlaistaan herkullista tyyliään. Lue lisää.

Lue myös