Siirry pääsisältöön

Rakkaudesta ruokaa ja ravintola-alaa kohtaan

Voiveljet perustettiin vuonna 2008 ja silloin mukana oli vain yksi ravintola, Ravintola Panini. Myöhemmin mukaan on tullut seitsemän ravintolaa, joista jokainen edustaa omanlaistaan herkullista tyyliään. 

– Meiltä löytyy ravintoloita jokaiseen makuun – lounasta, illallista, viikonloppubrunssia ja kaikkea siltä väliltä. Jokainen ravintolamme on yksilöllinen ja uniikki, ja koko ravintolaperheemme laadun tae näkyy kautta linjan. Meille on tärkeää olla mukana Turun ravintolakulttuurin kehittämisessä, toteaa Voiveljien toimitusjohtaja Janne Juvonen

Yhdessä, toisia tukien vaikeiden aikojen yli

Voiveljien toiminnassa korostuu positiivisuus, luotettavuus sekä ennen kaikkea rakkaus ruokaa ja ravintola-alaa kohtaan. Voiveljien kaikilla neljällä perustajalla on pitkä kokemus ravintola-alalta.

Luotettavuus ja avoimuus näkyy niin henkilökunta- kuin asiakassuhteissakin. Vaikka henkilökunta työskentelee eri ravintoloissa, he pitävät tiiviisti yhteyttä sekä tukevat toisiansa. 

– Henkilökuntamme on mahtavaa porukkaa. He ovat jaksaneet myös tämän raskaan vuoden ajan pitää yllä positiivista asennetta, toisiaan tukien ja tsempaten, Kertoo Voiveljien markkinointipäällikkö Sini Hallisto

Lue myös