Siirry pääsisältöön

Toptaste-ruokadiggareiden suosikit: Helsingin kasvisravintolat

Kasvisravintola Soi Soi

Sörnäisissä sijaitseva kasvisravintola on tunnettu erityisesti Jammin burgeristaan ja Hamppurilaisestaan. Sekä bataattiranskalaisistaan! Hinnatkaan eivät ole päätä huimaavia (burgerit maksavat 6 € – 9,50 €). Soi Soista löytyy burgeria ja pitoja varmasti moneen makuun.

Sandro

Sandro tarjoilee täyteläisiä ja mausteisia Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan makuja makuja brunssilla, lounaalla ja illallisella. Mausteista kasvisruokaa tarjoillaan useassa eri toimipisteessä: Citykäytävässä, Korttelissa ja Tampereen Ratinassa.

Värikäs kattaus Lähi-itämaiseen tyyliin

Omnam

”Vegaanista ruokaa rakkaudella” Kampin ytimessä. Ruokaa etnisin vivahtein, mutta mahdollisuuksien mukaan sesonkia ja luomua hyödyntäen. Tämä kasvisravintola tarjoaa myös lounasta ja brunssia!

Green Hippo Cafè

Etsitkö instagrammattavaa smoothie bowlia? Kaipaatko täyteläistä avokadopastaa? Näissä tapauksissa ota suunta Green Hippo Cafèeseen! Ravintola ei ota pöytävarauksia. Ps. myös catering-palvelu löytyy! Green Hippo Cafèn brunssi on myös maukas – lue lisää brunssilistauksestamme.

Kasvisravintola Silvoplee

Kasvisravintola Silvopleen suosikki on vegebuffa, josta maksat sen verran kuin lautasellesi otat! Odottelemme innokkaina milloin pääsemme taas nauttimaan Silvopleen herkuista, kun uusi ravintola avataan osoitteeseen Toinen linja 3!

VILLD

VILLD on suomen ensimmäinen vegaaninen fine dining -tason ravintola. Aiemmin pop up -ravintolana tunnettu VILLD on nyt saanut pysyvän kodin osoitteesta Helsinginkatu 21. Viiden ruokalajin vegaaninen menu (48 €) on koostettu pääosin luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista.

Levant

Levantista saa maukasta Lähi-Idän street foodia. Makujen kirjo on siis taattu. Levant palvelee Bulevardilla, Kalliossa, Lauttasaaressa ja Redissä. Ruokajuomana kannattaa kokeilla itse tehtyä mehua! Levantista saa myös pitopalvelun erilaisiin juhliin.

Levant Töölö – Varaa pöytä

Levant Kallio – Varaa pöytä

Levant Bulevardi – Varaa pöytä

Yes Yes Yes

Haluatko nauttia hyvästä ruuasta joka “vain sattuu olemaan vegaanista”. Kokeile Yes Yes Yesin pikkusuolaisia (vaikkapa halloumiranskalaisia) cocktailin kera tai herkuttele menukokonaisuudesta (39 €) pitkän kaavan mukaan. Yes Yes Yes sijaitsee Iso Roballa, entisen McDonaldsin tiloissa.

Mikä kasvisravintola on suosikkisi? Jos suosikkisi puuttuu listalta, lähetä meille vinkkiä osoitteeseen info@toptaste.fi otsikolla Helsingin kasvisravintolat. Täydennämme juttua vinkkien perusteella!

Lue myös