d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
VILLD on suomen ensimmäinen vegaaninen fine dining -tason ravintola. Aiemmin pop up -ravintolana tunnettu VILLD on nyt saanut pysyvän kodin osoitteesta Helsinginkatu 21. Viiden ruokalajin vegaaninen menu (48 €) on koostettu pääosin luonnosta kerätyistä villiraaka-aineista.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Menu vaihtuu vuodenaikojen ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Kautta-aikain suosituin annos, ketunleipäkeitto, on listalla taas keväästä eteenpäin. Myös vaihtuvat alkoholittomat juomat ovat VILLDin erikoisosaamista. Mm. savustettu kuusivesi, vuorenkilpi-kombucha ja punajuurikefiiri ovat keränneet asiakkaiden kiitoksia.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
VILLDin konseptista ja tuotteesta vastaa ekologisen ruoanlaiton pioneeri, Ossi Paloneva. VILLDin ruokafilosofian keskiössä on luonnon tuominen lautaselle ja laseihin mahdollisimman puhtaina elämyksinä. Raaka-aineiden omia makuja ja keskeisimpiä ominaispiirteitä korostetaan monipuolisella perinteisten kokkaustekniikoiden käytöllä. VILLD käyttää 100% vegaanisia raaka-aineita. Viinilista koostuu natuviineistä. VILLD on erikoistunut myös alkoholittomiin juomiin. Itse tehdyt kefiirit, kombuchat ja kylmäuutokset ovat ennakkoluulottomuudessaan itsessään kokeilemisen arvoisia!

Mikä on keittiömestarinne motto
Ruoka on poliittista.

Aukioloajat

ti-la 17-23

Osoite

Helsinginkatu 21, 00101 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0407009397

VILLD

Helsinginkatu 21, 00101 Helsinki, Suomi

Lue myös