Siirry pääsisältöön

Millainen G.O.A.T on?

G.O.A.T on fast casual ravintola, joka yhdistää kolme eri ravintolakonseptia yhden katon alle:
Skiffer / Seksico Tacos / Dub Burger!
Meiltä voit tilata kaikkien kolmen brändin annoksia yhdeltä G.O.A.T – listalta.

Ravintolan nimi G.O.A.T = The Greatest Of All Time!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme on Dub Burger ja lisukkeeksi Ali’s Pastor taco & side Caesar-salaatti. Näin pääset maistamaan kaikkien kolmen brändin annoksia.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Mika Sepperi on meidän keittiömestari. Hän on luonteeltaan luova, tarkka, nopea päätöksissään, kärsivällinen, hyvä tiimityöskentelijä ja innostunut ruoanlaitosta. Mikan keittiö pysyy aina järjestyksessä ja on erittäin siisti tila, missä on mukava kaikkien työskennellä.

Keittiömme edustaa monikulttuurista ruokaa Suomi twistillä, tämä johtunee siitä että ravintolassamme on ruokalista kolmelta eri brändiltä. Tuoreus, laatu ja nopeus ovat kulmakiviämme. Käytämme parhaita raaka-aineita valmistaessamme herkullista liuskaa, burgereita ja tacoja. Ruoanlaitossa panostamme käsityöhön ja makuihin, jotka ilahduttavat jokaista asiakasta.

Yhdistämme laajaan olutvalikoimaan ja kotimaisten pienpanimoiden herkkuihin hyvin suunnitellun ruokamenumme, tarjoten asiakkaillemme täydellisen makuelämyksen. Jokainen annoksemme on luotu nautittavaksi yhdessä herkullisen juoman kanssa, tuoden esiin ruoan ja juoman parhaat puolet. Haluamme innostaa asiakkaitamme kokeilemaan uusia makuyhdistelmiä ja löytämään oman suosikkinsa niin ruoan kuin juomankin saralla.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Kun jotain tehdään, niin tehdään se kunnolla!”

Aukioloajat

Ma-To 11-20
Pe-La 11-22
Su 12-21

Osoite

Länsituuli 12, Espoo, Uusimaa 02100, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

+358504092096

G.O.A.T

Länsituuli 12, Espoo, Suomi

Lue myös