Siirry pääsisältöön

Millainen Aatos Café on?

Aatos Café on uniikki kahvila ja kasvisravintola Suomen toiseksi vanhimmassa kaupungissa Porvoossa.

Ajatus eli aatos; se on kaiken tekemisemme takana. Ajattelemme ihania makuja, hymyjä ja ilon hetkiä. Ajattelemme taidetta, musiikkia ja kulttuuria. Ajattelemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, ekologisia ja eettisiä valintoja. Ajattelemme hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Ajattelemme yhteisöllisyyttä ja tiimityötä. Ajattelemme sinua.

Aatos Caféssa tarjoamme käsintehtyjä kahvilaherkkuja, aamiaista, lounasta, tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita, laadukasta kahvia ja teetä, luomuviinejä ja pienpanimo-oluita sekä virvokkeita Porvoon paikallisilta pienyrittäjiltä.

Aatos on enemmän kuin kahvila. Olemme osa ainutlaatuista yrittäjien, luovien alojen ja kulttuuritoimijoiden yhteisöä. Tarjoamme tilat ja räätälöidyt tarjoilut kaikenlaisiin tilaisuuksiin bisneslounaista kokouksiin ja konsertteihin, joogatunneista luentotilaisuuksiin, juhliin ja babyshowereihin. Toinen olohuoneesi kutsuu sinut viihtymään.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Päivä lähtee parhaiten käyntiin hyvää energiaa pursuavalla aamiaisella, jota meillä tarjotaan koko aukioloaikamme ajan. Päivän vitamiinit saat tuorepuristetun vihermehun muodossa, lautaselle nappaat vaikkapa herkullisen frittatamunakkaan tai tuoreeltaan täytetyn croissantin ja kruunaat aterian kaupungin parhaalla cappuccinolla. Runsaalta aamiaislistaltamme kokoat itsellesi mieluisimman aamiaiskokonaisuuden vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Pyöritämme kahvila-ravintolaamme pienellä osaavalla porukalla ja tarjoamme käsityönä valmistettua, raikasta, herkullista ja aitoa kasvisruokaa sesongin raaka-aineista, tuoreista kasviksista ja laadukkaista kasviproteiineista.

Menun ja juomapuolen suunnittelusta vastaa yrittäjä Päivi, yhdessä keittiövastaava Andrén ja salivastaava Anun kanssa. André on myös oikea mestarileipuri ja vastaa kahvilan herkkuvalikoimasta.

Inspiroidumme sesongeista, yhdessä tekemisestä, ihanista tuoreista kasviksista ja päivittäisistä kohtaamisista ihmisten kanssa.
Filosofiamme on yksinkertaisuudessaan se, että tarjoamme vain sellaista ruokaa ja herkkua, joista itse pidämme.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Yhteinen mottomme on: teemme kaiken aina täydestä sydämestä ja 100 % seisomme tekemämme työn takana.

Aukioloajat

Ma-Pe klo 8-15
La klo 10-14

Osoite

Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0408373123

Aatos Café

Kaivokatu 37 B, Porvoo, Suomi

Lue myös