Siirry pääsisältöön

Millainen Rafael’s Steakhouse on?

Rafael’s sai alkunsa perheemme yhteiseltä matkalta Espanjasta. Syntyi ajatus pihviravintolan perustamisesta – halusimme tuoda Porvooseen jotain uutta ja erilaista. Intohimoista suunnittelua seurasi nopeasti myös toteutus.

Rafael’s Steakhouse – Tarina nimen takana
Nimi on peräisin sukuhistoriastamme. Se on kompromissi Rafaela- ja Rafael -nimistä. Nämä nimet ovat kulkeneet sukumme historiassa jo useiden sukupolvien ajan.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Vuosien aikana on asiakkaidemme keskuudessa muutama annos noussut klassikoksi ja nämä annokset löytyvätkin vuodesta toiseen listoiltamme, vaikka meilläkin useampi kausi- ja erikoismenu vuodessa onkin. Korviimme kulkeutuu usein asiakkailtamme palautetta, että matkustavat ihan satojen kilometrien päästä Porvooseen ihan näiden klassikoiden takia. Oma suosituksemme on ehdottomasti meidän Pippuripihvi, jonka reseptiikka on pysynyt aina samana.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Keittiömestarimme Andreas Dikert on rauhallinen, älykäs, kunnianhimoinen, mutta ennenkaikkea ammattitaitoinen kokki kenen kontolle on keittiön kehitys ollut helppo jättää, mutta tietenkin keittiössämme on myös useita muita todella taitavia kokkeja häntä tukemassa.

Alusta alkaen tärkein asia meille on ollut asiakkaidemme viihtyvyys, rentous sekä hyvä ruoka.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Ruokaa suurella sydämellä.”

Aukioloajat

Ma-Pe 11:00 – 23.00
La 12:00 – 23:00
Su 13:00 – 19:00

Osoite

Piispankatu 28, Porvoo, Uusimaa 06100, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

0405244104

Rafael’s Steakhouse

Piispankatu 28, Porvoo, Suomi

Lue myös