d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola Street Canteen on?

Street Canteen perustajina on malesialainen pariskunta jotka yksinkertaisesti rakastavat malesialaista ruokaa. Pariskunnan lukuisat vierailut Malesiaan perheen luo ja ruoan perässä ovat inspiroineet heitä avaamaan Street Canteen ravintolan. Tästä on syntynyt Street Canteen!

Nimi syntyi ravintolalle loogisesti kun Street tarkoittaa katua ja Canteen ruokalaa.

Street Canteen ravintolan reseptien isoimpina vaikutteina ovat malesialainen katuruoka sekä Itä-Aasian keittiön maut. Reseptit ja ruokalista suunnitellaan intohimolla ja siihen on yhdistetty perinteisen malesialaisen katuruoan sekä Itä-Aasian keittiön osaaminen.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Tarjoamme herkullisen valikoiman malesialaisia ja kaakkois-aasialaisia ruokia. Fuusioruokaa tarjoavan Street Canteenin yksi suosituimmista annoksista on Rendang Street Plate, jossa aromaattista rendang-kookoscurrya tarjoillaan riisin kanssa. Myös annokset Nasi Goreng erilaisilla täytteillä, sitruunaruohokastike riisillä ja Laksa-currykeitto ovat myös ravintolamme suosittuja ruokia.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Me rakastamme kaakkois-aasialaisen keittiön makuja, varsinkin malesialaista ruokaa, joka on vielä suhteellisen tuntematon Suomessa. Keittiömme kokki ja keittiöhenkilökunta ovat enimmäkseen malesialaisia, joten olet hyvissä käsissä ja koet aitoa malesialaista keittiöosaamista herkullisen ruoan äärellä.

Aukioloajat

MA – PE 11-21
LA 11:30-21
SU 12-19

Osoite

Kauppakeskus Ainoa – 3.krs. Food Garden , Länsituuli 5, Espoo, 02100,

Sähköposti

Puhelinnumero

+358503245468

Street Canteen (Tapiola)

Kauppakeskus Ainoa - 3.krs. Food Garden , Länsituuli 5, Espoo,

Lue myös