Siirry pääsisältöön

Millainen Guido’s Tapiola on?

Tarjoilemme herkullista kiviuunissa valmistettua pizzaa sekä antipastoja, pastaa, risottoa ja välimerellistä kotiruokaa. Juomalistalta löytyy myös viinejä sekä pienpanimoiden oluita. Guido’s tunnetaan parhaiten huipputasoisista pizzoistaan. Suosittelemme kokeilemaan rohkeasti myös muita listan välimerellisiä herkkuja.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Keittiön ydin on korkealaatuinen pizza. Laadukkaan pizzan valmistus ja oikeanlaisen taikinan luominen on yllättävän monivaiheinen ja paljon työtä vaativa prosessi. Taikinat tehdään luonnollisesti itse ja sitä fermentoidaan rakkaudella ennen leipomista palloiksi ja sen jälkeen. Viimesilaus tulee kokin lisätessä oikean määrän laadukkaita täytteitä ja paistessa Pizzan.

Guido’s on rento paikka pistäytyä ja se näkyy myös juomalistalla. Listalla on hyvä perusvalikoima oluita ja viinejä, jota täydennetään kausittaisilla tuotteilla.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Guido’s -nimi viittaa New Yorkiin. Guido’s tarjoilee huolella valmistettua New York -henkistä Pizzaa. Pizzan juuret ovat luonnollisesti Italiassa ja sitä tulee kunnioittaa, kuitenkin rennosti. Guido’sin keittiöstä nousee myös huolella tehtyjä maukkaita italialais-henkisiä kotiruokia. Esimerkiksi Lihapullapasta on saanut suuren suosion.

Guido’s haluaa olla helposti lähestyttävä rento trattoria, josta saa laadukasta ruokaa ja juomaa. Meille voi tulla pistäytymään tai viihtymään pidempäänkin. Juomapuolella pääpaino on vanhalla mantereella, mutta ei tässäkään tarvitse olla turhan puritaaninen.

Aukioloajat

Ma – La 11:00 – 21:00
Su 12:00 – 21:00

Osoite

(Kauppakeskus Ainoa 3krs. Food Garden) Länsituuli 5, 02100 Espoo, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

040 0139998

Guido’s Tapiola

Kauppakeskus AINOA, Länsituuli 5, Espoo, Suomi

Lue myös