d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen Guido´s Trattoria on?

Artesaanipizzaa ja välimeren makuja!

Guido´s Trattorian pizzat valmistetaan pieteetillä ja taikina on aina fermentoitunut vähintään 72 tuntia. Käytämme laadukkaita italialaisia raaka-aineita ruoissamme. Tarjolla myös antipastoja, pastaa ja välimerellistä kotiruokaa.

Viikon ruokalista jakautuu kahteen osaan: ma-ke lounaalla uutuutena on ”all-you-can-eat” -pizzabuffet & antipasto-salaattipöytä klo 11-15 ja iltaisin tarjolla on 3-5 pastan ruokalista sekä à la carte pizzaa. To-su on laajempi Trattoria-menu tarjolla.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Meidän suosituksemme listalta on mm. Lafayette ja Mediterranea pizzat, pastoissa Scampi & Spinaci- ja Pollo Limonello pastat. Myös meidän Saltimbocca alla romana on asiakkaidemme suosiossa, unohtamatta oman keittiömme lihapulla-annosta.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Meidän pizzaioli on Cristiano, joka on Napolista lähtöisin. Cristi on niittänyt kokemusta ympäri maailmaa, nuorempana Italiaa ja Ibizaa, iän karttuessa Saksaa ja pohjoismaita kunnes Cristi juurtui Helsinkiin, jossa on nyt asunut yli 10 vuotta perheineen. Cristi tietää pizzataikinasta ja pizzan raaka-aineista suuriinpiirtein kaiken, mikä kertoo hänen intohimostaan lajiin. Myös Trattorian ruokalistan luonnissa Cristi on ollut mukana yhdessä kokkimme Adelin ja ravintolapäällikkö Nikon kanssa. Trattoria listamme sisältää sen luojien lempiannoksia välimeren alueelta.

Juomalistamme koostuu pääasiassa hyvistä viineistä, jossa olemme myös vahvasti italiassa ja pyrimme siihen että kaikkia viinejä on saatavilla laseittain. Tarjolla tietysti myös Aperol Spritz ja GT. Olutvalikoima hiukan vaihtelee kauden mukaan, mutta Peroni löytyy hanasta ja tölkeissä/pulloissa löytyy IPA:aa, Neipaa sekä jokunen Sour ja Gose.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Keep it simple!”

Aukioloajat

Ma-to 11:00-21:00
Pe-La 11:00-22:00
Su 12:00-21:00

Osoite

Länsituuli 5, Espoo, 02100, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

0400 139998

Guido´s Trattoria

Länsituuli 5, Espoo, Suomi

Lue myös