d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on Linds Kök? 

Ravintola Linds Kök sijaitsee pienessä kylässä lähellä Närpiötä ja valtatie kahdeksaa. Linds Kökin toiminta alkoi navetasta maatilan vieressä, jossa oli catering-liiketoimintaa mansikkapellon vieressä kasvihuoneessa. Catering laajeni ja tarvittiin uusi keittiö. 

– Ajattelin, että samalla voisin rakentaa oman juhlatilan, eikä ollut epäilystäkään, etteikö se olisi kasvihuoneessa, koska asumme Närpiössä ja meillä oli omat kasvihuoneet. Närpiö on maan suurin tomaatti- ja kurkkutuottaja, ja vihannekset viljellään juuri kasvihuoneissa. Tänään kasvihuoneravintola on ollut toiminnassa vuodesta 2005, ja konseptiamme on huomioitu yli sadassa eri lehtiartikkelissa ja se on saanut erilaisia palkintoja, kertoo ravintoloitsija. 

Puhtaus ja laatu ovat Linds Kökissä tärkeitä – ruoan on oltava yhtä hyvää joka päivä. Vaatimukset vieraalle taas ovat sitäkin matalammat, haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa kotoisaksi ja että jokainen voi tulla sellaisena kuin on. Ei ole väliä, onko erikoisruokavalioita tai allergioita, sillä täällä ollaan aina avuliaita. Pyydämme kuitenkin erityisruoat tilaamaan aina etukäteen.

Mitä suosittelette ruokalistalta? 

Buffetimme ovat aina suosittuja, ja siellä voi valita omat suosikit. Mansikka- ja valkosipulicocktailit, jotka nautitaan yhdessä kalan ja lihan kanssa, ovat olleet suosittuja alusta alkaen. 

Millainen on keittiöfilosofianne?

Kun syöt meillä, voit olla varma, että kaikki ruoka on valmistettu alusta alkaen rakkaudella. Haluamme todistaa, että on mahdollista valmistaa ruokaa yksinkertaisista raaka-aineista eri tavoilla. Emme koskaan sekoita liikaa mausteita, mutta lopullinen annos yllättää aina. Voimme luvata, että vihannesjälkiruuat maistuvat paremmilta kuin luulet – tunnettu tomaattipannacottamme on vakiosuosikki asiakkaidemme keskuudessa! 

Aukioloajat

Kesällä voit nauttia Linds Kökin kesälounasta juhannuksen jälkeen ja seitsemän viikkoa eteenpäin (24.6-11.8 2024) – silloin ei voi eikä tarvitse varata pöytää.
Talvi, kevät, syksy olemme avoinna pyynnöstä.

Osoite

Bäcklidvägen 476, 64200 Närpiö

Sähköposti

Puhelinnumero

+358405108124

Linds Kök

Bäcklidvägen 476, Närpes, Suomi

Lue myös