d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen Deliberi on?

Deliberin taival alkoi Vantaalta, Viihdekeskus Flamingon pienestä anniskelukahvilasta vuonna 2016.

Noora sai Matti-isältä tehtävän: “Suunnittele tilaan jokin kuppila, josta kylpijät saavat kahvia”. Noora ryhtyi toimeen ja päivä päivältä ruutupaperille suunniteltu kahvila alkoi saada yhä kunnianhimoisempia piirteitä. Suunnitelma ei enää näyttänytkään kahvipysäkiltä, vaan joltain suuremmalta.

Vuonna 2016 Noora alkoi hakea nimeä, jossa perheen nimi olisi jotenkin mukana sekä myös tuote. “Himberg, Berg berg.. vuori logossa.. ei.. suomalaisittain beri kuulostaa kivemmalta. Deli kertoo ruokatuotteen.. okei Deliberi, se on siinä”.⁠

Ensin haluttiin jokin mieliin jäävä logo, ehkä eläin. Nooran AD kaveri alkoi työstää logoa Deliberille. Deliberistä D ja B muodostivat tukaanin näköisen Deliberilinnun. Tuolla logolla mentiin ensimmäiset viisi vuotta.⁠

Sen jälkeen logoksi muodostui vielä enemmän tuotteen ilmentäjä, haarukka/skumppalasi-kombo ja nimi DELIBERI nostettiin logon keskiöön.⁠

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Deliberissä on useita suosikkituotteita, jotka vaihtelevat oman fiiliksen ja päivärytmin mukaan. DeliberiBowleja ja risottoja nautimme koska tahansa, ne ovat takuuvarmoja herkkuja kellonaikaan katsomatta. Kunnon klassikkopihvin herkuttelemme illallistaessa jonkun kivan tyypin kanssa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Deliberin makumaailmoja miettii jokaisen keittiömme luotsaaja. Meillä Deliberi-tiimissä vallitsee intohimo uusien makuparien ja raaka-aineiden kokeilemiselle. Jokainen mahtimestarimme tuo pöydälle omat ideat, joita on haettu mantereiden ja merten takaa. Käännämme ja väännämme ja lopulta uudelle ruokalistalle suodattuu sesongin raaka-aineista, rohkeitakin vetoja sisältävä DeliberiMenu.

Deliberissä haluamme tarjota tietysti sesongin tuoreista raaka-aineista koostuvia annoksia, jotka nousevat keittiöstä ripeästi. Deliberi haluaa palvella asiakkaitaan laatu ja nopeus edellä. Meillä asiakkaat ruokailevat nopealla aikataululla tai sitten ajan kanssa. Tarjoamme kivoja makunautintoja erirytmisiin herkutteluhetkiin.

Bites&Bubbles on lempihuudahduksemme, joka kertoo Deliberin rennosta menosta herkkupalojen ja kuplivan juoman merkeissä. Deliberissä voi yhdistää juomia ja ruokia miltä itsestä tuntuu. Bowlin vaikka raikkaaseen drinkkiin ja burgerin samppanjaan. Hurmaavan raikkaita elementtejä voi yhdistellä miten itse tykkää! Toivomme kokonaisvaltaisia elämyksiä vieraillessanne Deliberi-maailmassa.

Aukioloajat

MA-TO 10.30-21.00
PE 10.30-22.00
LA 11.00-21.00
SU 12.00-18.00

Osoite

Deliberi Tapiola Espoo, Kauppakeskus Ainoa, 3.krs

Deliberi Iso Omena Espoo, Kauppakeskus Iso Omena 1. kerros

Deliberi Keskuskatu Helsinki, WTC-talo

Deliberi Jumbo Vantaa, Kauppakeskus Jumbo 1. krs

Deliberi Hansakortteli Turku, Kauppakeskus Hansakortteli

 

Sähköposti

Puhelinnumero

044 491 8357

Deliberi

Tapionaukio 4, Espoo, Suomi

Lue myös