Siirry pääsisältöön

Millainen Pompier Espa on?

Pompier Espa on viehättävä 50-paikkainen ravintola Helsingin paraatipaikalla. Ravintolassamme yhdistyy rakkaudella valmistettu ruoka ja lämminhenkinen palvelu. Ensimmäinen Pompier (ranskaksi palomies) sijaitsee Albertinkadulla historiallisessa VPK:n juhlasalissa.

Espalla à la carte -illallinen on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 17 – 23. Annokset valmistetaan sesongin parhaista raaka-aineista ja tarjoillaan huolellisesti valittujen viinien kanssa.

Laadukas lounas on tarjoilla arkisin klo 11 – 14 ilman pöytävarauksia. Voit valita pöytään tarjoiltavan annoksen tai salaatin ja keiton seisovasta pöydästä. Vilkkaaseen lounasaikaan palvelemme satoja herkuttelijoita, joista kiireisimmät valitsevat mukaansa take away-annoksen.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

À la cartella on kestosuosikkimme, kaupungin paras Tarte Tatin – sitä ei voi ohittaa!

Lounaalla parasta mahdollista käsityötä edustaa haukiwallenberg. Niitä pyöritellään säännöllisesti molemmissa Pompiereissa, parhaimmillaan Albertinkadulla 1000 kappaletta torstai-lounaalle!

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Molempien Pompiereiden keittiöpäällikkö on huipputyyppi (ei pelkästään huippukokki!) Pauli Martikainen. Hän on ollut talossa päivästä yksi alkaen, ja tuntee sekä henkilökunnan että alan kiemurat läpikotaisin. Pauli on työskennellyt ravintoloissa 20 vuotta, ja saa edelleen parhaat kiksit uuden opettelusta ja itsensä kehittämisestä. Hän rakastaa haasteita, uusien ruoka-annosten suunnittelua ja testailua, sekä onnellisia asiakkaita. Paulille on tärkeää voida työskennellä hyvinvoivassa työyhteisössä, jossa jokaista kunnioitetaan. Paulin nöyrä, lempeän jämäkkä ja eteenpäin puskeva asenne on sulattanut jokaisen työntekijän sydämen.

Paulin ja hänen loistavan keittiötiiminsä keittiö on ensisijaisesti herkullinen! Kokkaamme ranskalaisin opein, mutta makuhurvittelu ympäri maailmaa piristää sekä meitä, että asiakkaita. Seuraamme mitä maailmalla tapahtuu ja inspiroidumme meitä puhuttelevista suuntauksista. Kantava voima on vastuullisuus ei pelkästään raaka-aineissa ja hävikkiajattelussa, vaan erityisesti myös työyhteisön hyvinvoinnissa. Parasta palvelua ja ihanimpia annoksia pystyy toteuttamaan hyvinvoiva ja arvostettu henkilökunta.

Juomalistallamme on upeita vanhan maailman viinejä, jotka valitsemme täydentämään sesonkien mukaan vaihtuvaa menua. Haluamme tarjota laadukkaita viinejä kohtuu hintaan. Listalla on myös useita alkoholittomia vaihtoehtoja.

Kaiken keskiössä on onnellinen asiakas. Meidän tapamme hemmotella asiakkaitamme on pitää itsestä hyvää huolta: onnellisen asiakaskokemuksen takana on hyvinvoiva henkilökunta.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Ottakaahan puuroa niin jaksatte taas pakertaa.” Tämä on tosi, keittiömme tekee henkilökunnalle joka aamu puurobaarin.

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-14
Ti-la klo 17-23

Osoite

Eteläesplanadi 8, Helsinki, Uusimaa 00130, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

09663300

Pompier Espa

Eteläesplanadi 8, Helsinki, Suomi

Lue myös