Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

OlyBet Bar & Grill avattiin joulukuussa 2021 Tallinnan Vanhaankaupunkiin. Tavoitteenamme oli tuoda kaupunkiin uuden ajan sporttibaari, joka palvelee useita eri asiakasryhmiä. Olemme onnistuneet tässä paremmin kuin olisimme voineet odottaa, sillä meidät ovat löytäneet niin edullista lounaspaikkaa etsivät, urheilun perässä tulevat kaveriporukat kuin illallistajatkin.

Hyvän sijainnin lisäksi urheilutarjonta ja etenkin suosittu päivittäinen lounas houkuttelevat sekä kaupungissa vierailevia, että paikallisia sporttibaariin syömään sekä viihtymään. 

 Arvion mukaan noin puolet asiakkaista tulevat pelkästään urheilun perässä. Toinen puoli koostuu päivittäisen lounastarjouksen hyödyntävistä ruokailijoista, sekä ryhmistä, joissa halutaan tulla istumaan iltaa kaveriporukan kanssa.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme on talon burgeri, joka sisältää luomunaudan pihvin, brioche-leipää, cheddar-juustoa, savustettua pekonia, “Big Mac” -kastikeella ja ranskalaisilla. Burgerin kaveriksi sopii superraikas Passionate Love -drinkki.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Haluamme tukea paikallisia tuottajia ja tarjota lähiruokaa, joten raaka-aineet ovat suurimmaksi osaksi paikallisia. Ruoka- ja juomalistalta löytyy jokaiselle jotakin, oli se sitten vegaanihampparia tai perinteistä pihviä haluavalle. 

Paikallisuus näkyy myös juomapuolella. Ehdottomat suosikit juomalistalla on ollut alusta asti paikallisessa pienkäsityöolutpanimossa valmistetut nimikko-oluet I’m Ale In, Spoordilaager ja Blackjack.

Aukioloajat

Ma-to klo 12-00

Pe-su klo 12-02

Osoite

Harju 6, 10130 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+372 58 651 777

OlyBet Bar & Grill

Harju 6, 10130 Tallinn, Estonia

Lue myös