Siirry pääsisältöön

Ravintola Muru luottaa ensiluokkaiseen asiakaspalveluun

Muru sai alkunsa 2010, kun Henri Alén, Timo Linnamäki ja Samuil Angelov halusivat luoda itselleen hyvän työpaikan ja tehdä sellaista ruokaa mistä he itse tykkäävät – oman näköisessä miljöössä ja asiakaspalveluun panostaen.

Murun ravintolatoimenjohtaja Saara Alander kertookin, että Muruun tullaan ennen kaikkea tunnelman ja palvelun vuoksi. Toki Murun risotto on muodostunut käsitteeksi ja sitä on aina saatavilla.

”Ruokamme on sekoitus välimerellisiä makuja suomalaisella otteella höystettynä”, kiteyttää Alander. Raaka-aineet ovat parhaita mahdollisia ja ne valmistetaan suorasukaisesti, viiniä kunnioittaen. Muru tunnetaankin huipputason sommelier-osaamisesta ja bistroherkkuihin intohimolla sovitetuista viineistä. Viinilista on todella laaja ja Muru on palkittu Wine Spectatorin arvostetulla Best of Award of Excellence –tunnustuksella jo useana vuonna.

Olipa se sitten intohimoisen asiakaspalvelun tai ruoan tai viinin harmonian ansiota, houkuttelee Muru puoleensa niin nuoria kuin 70-vuotissyntymäpäiviään viettävä pariskuntia sekä toki yritysasiakkaita, kuvailee Alander Murun monipuolista asiakaskuntaa.

”Kanta-asiakkaamme palaavat aina uudestaan ja uudestaan. Yksi seurue on käynyt meillä usean vuoden ajan ja pari vuotta sitten heille tuli täyteen 50. kerta Murussa! He käyvät aina samalla seurueella ja istuvat aina samassa pöydässä. Päätimme teettää seurueelle yllätykseksi messinkiset nimikyltit tuoleihin. Näin he saavat istua omilla paikoillaan meillä vieraillessaan”, Alander paljastaa.   

Asiakkaat tukivat Murua läpi poikkeusajan ja ottivat ilolla vastaan ravintolan tarjoaman take awayn. Vaikka Murussa pystyykin jälleen syömään paikan päällä, voi päivän menun edelleen tilata kotiinkuljetuksella Murun verkkokaupasta. Voit olla varma, että ruoka toimitetaan sinulle sillä samalla, omistautuneella asiakaspalveluasenteella, mitä myös ravintolassa vaalitaan.

Tutustu tästä Murun ravintolaesittelyyn ja varaa pöytä! Tutustu myös Murun viinibaarin esittelyyn ja Murun viinibaarin avajasiin tästä.

Lue myös