Siirry pääsisältöön

Haikon syksy on täynnä makuja ja tunnelmaa

Syksyn tummenevista illoista ja talven juhlista saa eniten irti silloin kun puitteet ovat kunnossa. Haikon Kartano on siihen mitä parhain vaihtoehto. Ravintolatoimen johtaja Riitta Vesterinen kertoo, että Haikon syksy ja talvi ovat täynnä tapahtumia elämästä nautiskelijoille.

Sunnuntaisin Haikon kartanossa herkutellaan brunssilla, jonka pääruoka tarjoillaan pöytiin. Brunssin runsaasta kala- ja kasvispöydästä jokainen ruokailija löytää varmasti itselleen mieleistä syötävää.

Marras-joulukuu on juhlan aikaa

Marraskuussa Villa Haikossa voi tanssahdella kahtena perjantaina pikkujoulutunnelmissa.

– Pikkujoulutapahtumat ovat kaikille avoimia, joten sinne voi tulla kaksin taikka isommalla poppoolla viettämään hauska pikkujouluilta, Vesterinen vinkkaa.

Itsenäisyyspäivän Dance and Dinner -tapahtumassa juhlaväkeä viihdyttää kartanossa bändi. Illalliseksi voi valita mieleisensä kartanoravintolan menun. Tarjolla on vuodenaikojen parhaita raaka-aineita sekä makujen, tuoksujen ja värien juhlaa. Mikä voisikaan olla upeampi miljöö juhlistaa Suomen itsenäisyyttä?

Haikon kartano palvelee myös joulun pyhinä. Jouluaattona tarjoillaan jouluaaton buffet ja joulupäivänä pöytiin kannetaan juhlava kolmen ruokalajin menu. Tapaninpäivänä herkutellaan Kartanon buffetlounaalla. Haikon kartano tarjoaa juhlavat puitteet myös uuden vuoden viettoon: neljän ruokalajin juhlaillallista säestää tanssiorkesteri ja uusi vuosikymmen otetaan vastaan keskiyön ilotulituksin.

Tutustu tästä tarkemmin Haikon kartanoon!

Lue myös