Siirry pääsisältöön

Haikon Kartano luo puitteet talveen juhliin ja kevään rentoutumiseen

Haikon Kartanon ravintolatoimen johtaja Riitta Vesterinen kertoo, että Haikon joulunpyhät ovat täynnä tapahtumia elämästä nautiskelijoille. Jouluaattona Haikon Kartanossa tarjoillaan jouluaaton buffet sekä lounaalla että illallisella ja joulupäivänä pöytiin kannetaan juhlava kolmen ruokalajin menu. Tapaninpäivänä herkutellaan Kartanon buffetlounaalla ja illalla saatavilla on myös à la carten herkut. Haikon kartano tarjoaa juhlavat puitteet myös uuden vuoden viettoon: neljän ruokalajin juhlaillallista säestää tanssiorkesteri ja uusi vuosikymmen otetaan vastaan keskiyön ilotulituksin.

Keväällä Haikossa nautitaan joogasta ja sunnuntaibrunsseista

Sunnuntaisin Haikon kartanossa herkutellaan brunssilla, jonka pääruoka tarjoillaan pöytiin. Brunssin laajasta kala- ja kasvispöydästä jokainen ruokailija löytää varmasti itselleen mieleistä syötävää. Brunssiin kannattaa yhdistää päiväkävely kartanon historiallisessa miljöössä, Vesterinen vinkkaa.

Hektinen vuoden alku kutsuu rauhoittumaan tunnelmalliseen Haikon kartanoon. Suuren suosion saavuttaneita joogaviikonloppuja järjestetään jälleen pitkin kevättä – peräti seitsemänä viikonloppuna. Joogaharjoitusten lisäksi osallistujia hellitään kasvispainotteisella buffetilla sekä kylpylän poreilla ja löylyillä.

Tutustu Haikon Kartanon tapahtumiin ja tee varauksesi osoitteessa www.haikko.fi.

Lue myös