d-md-none
Siirry pääsisältöön


Legendaarisen Haikon Kartanon vanhan päärakennuksen ravintolassa kohtaat menneen ajan tunnelmaa, kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä.  Ravintola käyttää aina vuodenaikojen parhaita raaka-aineita. Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat menuihin sopivat viinit täydentävät aterianautinnon.

Syyskaudella Kartanoravintolassa juhlitaan isänpäivää isänpäivälounaalla ja itsenäisyyspäivänä katetaan herkullinen brunssi. Haikolla on pitkät perinteet myös suosittuna kokous-, kylpylä- ja kartanohotellina.

Pikkujoulukauteen on tarjolla ohjelmallisia Show & Dinner -iltoja merenrannan Villa Haikossa ja rauhallisempaan menoon suosittuja Kartanon viini-iltoja.

Näissä teemoitetuissa viini-illoissa alan asiantuntijat kuljettavat iltaa, ja Haikon keittiömestari kertoo menuista sekä vastaa vieraiden kysymyksiin. Tulevan syyskauden viini-illoissa seikkaillaan mielenkiintoisten juomien ja hyvän ruuan parissa niin syksyisessä metsässä kuin Ranskan viinikulttuurin ja juhlakauden juomien sekä aidon samppanjan äärellä. Illat ovat rento ja nautinnollinen elämys, mutta myös hyödyllinen tietoisku kokeneemmallekin viinin harrastajalle. Illasta riippuen pöydät katetaan kartanon saliin tai merenrantahuvila Villa Haikkoon.

Haikon Kartanojoulu on täynnä perinteitä, hyvää ruokaa, musiikkia, rentoutumista kylpylässä, ulkoilumahdollisuuksia ja omaa aikaa ainutlaatuisessa kartanomiljöössä.

Raaka-aineet läheltä

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu Pohjoismaiseen keittiöön, jossa korostuvat selkeät ja raikkaat maut, läheltä tulevia kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen. Loviisalaisen kalastajan tuoreet ja savustetut kalat, Malmgårdin vilja sekä kotimainen riistaliha ovat ruokatuotteemme ydin, kasvissyöjiä unohtamatta.

Lue myös Toptaste vaikuttajan tekemä blogi Haikon Kartanosta: Vuorokausi prinsessana Haikon Kartanossa.

Aukioloajat

Katso aukioloajat täältä.

Osoite

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Haikon Kartano

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo, Suomi

Lue myös