d-md-none
Siirry pääsisältöön

Treffi Pub & Bistron burgeri on ylpeydellä itähelsinkiläinen – ja paras

Herttoniemen metroaseman vieressä sijaitsevasta Treffi Pub & Bistrosta eli Treffistä on lyhyessä ajassa tullut lähes legenda Helsingin ravintolamaailmassa – ja syystä. Burgerit ovat Treffin ”the juttu” ja niiden maine on kiirinyt kauas. Treffin burgeri ei ole vain pihvi sämpylän välissä. Se on rakkaudella hiiligrillissä kypsytettyä Black Angus -härkää, käsityötä ja salaisia kastikereseptejä. Ennen kaikkea se on ylpeästi itähelsinkiläinen, joka ei häpeile sitä, että se on burgereista paras! A’la Carte -listalta löytyy tietysti paljon muutakin kuin burgeria.

Ja kun Treffiin tulee, ei sieltä ole kiire pois, sillä ruokaa saa joka päivä aamuyhdeksästä klo 24.00 saakka.

Tehdään sellaista ruokaa, jota ihmiset haluavat syödä

Treffi Pub & Bistron ruokafilosofia on konstailematon: tehdään sellaista ruokaa, jota ihmiset haluavat syödä. Treffin keittiössä häärää porukka, joka selvästi viihtyy työssään ja toistensa seurasta. Vaikka tupa täynnä ja kiire pukkaa päälle, hommat hoidetaan hyvällä fiiliksellä – ja se jos mikä maistuu lautasella.

Tiesitkö, että Treffillä on myös ruokarekka Treffi on the road? Treffin keittiö kulkee kesäviikonloppuisin kumipyörillä ympäri Suomen Ruisrockista häihin. Burgereita ja muita herkkuja kokataan siellä missä on hyvä meininki yhtä hyvällä fiiliksellä kuin Herttoniemessäkin – suomirockin tahdissa totta kai! 

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Varaa pöytä

Lue myös