d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen on Treffi Pub & Bistro?

Treffi Pub & Bistro on rakastettu ravintola Herttoniemen ytimessä. Treffi palvelee nälkäisiä ja janoisia asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä aamusta iltamyöhään aina hymy huulilla!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Iberico porsaan lehtipihvi. Tämä espanjalaisen ja skandinaavisen keittiön fuusio-annos korostaa laadukkaiden raaka-aineiden valinnan sekä avotulella grillaamisen parhaita puolia.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Topi Keskisarja. Topi on monessa sopassa keitetty pitkänlinjan ammattilainen. Topille tärkeää työssä on oppia ja opettaa joka päivä uusia asioita. Inspiraatiota Topi hakee matkustelemalla ja maistelemalla uusia kokemuksia ympäri maailmaa, syventymällä eri maiden ruokakulttuurin historiaan sekä tärkeimpänä keskustelemalla asiakkaiden ja kollegoiden kanssa aina kun mahdollista.

Treffin keittiössä ei turhia pönötetä ja luovuus saa kukkia. Ruoka ja juomatuotteen klassinen yhdistäminen sesonkeja kunnioittaen, sekä kokkien ja tarjoilijoiden välinen saumaton yhteistyö takaavat maistuvan ja lämpimän ravintolakokemuksen kerta toisensa jälkeen.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Maha täynnä on helppo hymyillä!”

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma-to klo 9-00, keittiö 10.30 – 22

Pe-la klo 9-04, keittiö 10.30- 23

Su klo 9-00, keittiö 10.30- 22

Osoite

Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0207300370

Treffi Pub & Bistro

Hiihtomäentie 14, 00810 Helsinki, Suomi

Lue myös