d-md-none
Siirry pääsisältöön

Testissä take away -lounas: Madison Gastro & Wine

Päädyimme uteliaana kokeilemaan sekä keittolounaan että lämpimän ruoan. Keittona oli metsäsienikeitto ja lämpimäksi ruokasi valitsimme lohta, joka tarjoiltiin valkosipulikermaperunoiden ja kauden kasvisten kera. Lisäksi tilasimme vielä maistiaiseksi viikon jälkiruoan, raparperipiirakan.

Metsäsienikeitto oli todella kermaista ja eikä sienet olleet pelkkiä sattumia. Sämpylän ja salaatin kanssa lounas oli täyttävä kokonaisuus. Kävi myös mielessä, että tästä olisi saanut oivan alkuruoan kahdelle vaikkapa illallisen yhteydessä.

Metsäsienikeitto ja sämpylöitä

Lohimedaljongit olivat reilun kokoiset ja myös valkosipuliperunoita oli runsaasti. Talon remoulade oli maukasta ja se sopi hyvin lohen kaveriksi. Sivusalaatissa oli raastettua porkkanaa ja kesäkurpitsaa sekä fetaa ja salaatinkastiketta. Lämmin ruoka olisi tosin riittänyt hyvin sellaisenaankin ilman sivusalaattia. Alussa mietin, miten lohelle käy, kun sen lämmittää uudestaan, mutta se oli oikein mehevää mikrotuksen jälkeen!

Lohta, valkosipuliperunoita ja kauden kasviksia
Sivusalaatti

Säästimme raparperipiirakan iltapäiväkahvien kaveriksi. Käytimme senkin mikron kautta. Raparperin määrässä ei oltu säästelty, mikä oli hyvä asia, sillä mielestäni raparperipiirakan juju on nimenomaan kirpeän raparperin ja makean vaniljakastikkeen liitto. Pakko sanoa, että jälkiruoka vei tällä kertaa voiton testaamastamme setistä – enkä yleensä edes ole jälkiruoka-ihminen!

Raparperipiirakka ja vaniljakastiketta

Helppoa ja monipuolista lounasta

Ruoka toimitetaan jäähdytettynä, joten sitä voi tilata kerralla useaksi päiväksi. Kuinka kätevää! Maanantaina voi tilata etukäteen ruoat tiistaille tai keskiviikolle. Keskiviikkona voi tilata etukäteen ruoat torstaille ja perjantaille. Jos ruoan haluaa valmiiksi lämpimänä, voi päivän lounaan noutaa mukaan ravintolasta ilman ennakkovarausta.

Parasta Madisonin lounaassa on mielestäni reippaat annoskoot, joilla nälkä lähtee varmasti. Lisäksi monipuoliselta listalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Plussaa ehdottomasti myös siitä, että useat lounaskortit käyvät maksutapana!

Näin tilaat Madisonin kotiruokalounaan

  • Miten: Puhelimitse 044 761 0902 tai sähköpostitse hello@ravintolamadison.fi. Katso tästä lounaslista.
  • Milloin: Ravintoloitsijat kuljettavat ruokaa joka päivä klo 11-14. Saman päivän tilaukset on tehtävä klo 10 mennessä.
  • Missä: Toimitusalue Tapiolasta 12 km säteellä (yli 30 € tilauksiin ilmainen toimitus, muuten 2,5 € /km). Ravintolasta voi myös noutaa päivän lounaan mukaan.
  • Mitä maksaa: keittolounas 9 €, lämmin ruoka 10,50 €, kolmen ruokalajin lounas 20 €. Jälkiruoka kuuluu automaattisesti kolmen ruokalajin lounaaseen, mutta sen voi tilata myös keiton tai lämpimän ruoan kylkeen neljällä eurolla.

Tutustu tästä Madison Gastro & Wineen tarkemmin!

Lue myös