Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Halusimme tehdä newyorkilaista, modernia keittiötä tarjoilevan ravintolan konseptin kauniille Tapiolan-Westendin-Haukilahden alueelle. Mietimme pitkään sopivaa nimeä joka antaisi oikean mielikuvan. Toisen ravintoloitsijan vaimo sitten ehdotti Madisonia, kun pallottelimme Manhattanilaisia kadunnimiä.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Alkuun tonnikalacarpacciota, pääruoaksi Maa-artisokkarisottoa ja kyyhkyn rintaa tai Australialaista Wagyu-härkää whiskey-cola-kastikkeella. Jälkiruoaksi Irish coffee pavlova.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Petri Hämäläinen on suoraselkäinen ja työtä pelkäämätön kaveri ja itse ravintoloitsija. Petrin ongelmanratkaisutaidot ovat ainakin Röykkä-Myllypuro-akselilla hyvin tunnettuja. Menut suunnittelee toinen ravintoloitsija Katja Arpré yhdessä keittiötiimin kanssa. Filosofiamme on tehdä sellaista ruokaa, mitä itse haluaisimme ravintolassa syödä. Katjan viininharrastajatausta näkyy myös ravintolan juomapuolessa. Meillä on ihastuttava, kausien mukaan vaihtuva viini- ja drinkkimenu. Etsimme pieniä eriä pieniltä tuottajilta, jotta voimme tarjota yllätyksellisiä elämyksiä asiakkaillemme myös juomapuolelta. Pyrimme siihen, ettei viinejämme löydy Alkoista. Petrille tärkeää työssä on tinkimättömyys. Hän vie asiat huolitellusti aina loppuun saakka. Katja hakee inspiraationsa menu-suunnitteluun ulkomaisista ruokalehdistä ja ulkomaisista ruokablogeista. Yhdessä keittiötiimin kanssa pallotellaan annosten osasia ja kiritetään toisiamme. Keittiömme tyyli on moderni amerikkalainen ripauksella skandihenkeä. Avainsanoja keittiölle on moderni, amerikkalainen, tyylikäs. Juomafilosofian avainsanoja on tyylikäs, ihastuttava ja yllätyksellinen.

Mikä on keittiömestarinne motto?
Kun asiakas valitsee meidät toimijakseen, oli kyseessä sitten businesslounas tai hääcatering, silloin kaiken täytyy vain toimia. Kuului homma meille tai ei, me tehdään aina kaikki asiakkaan puolesta heidän tärkeänä päivänään.

Aukioloajat

Ma-to:11-21
Pe-la: 11-23
Sunnuntai 12-18

Osoite

Länsituuli 4, 02100 Espoo, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0447610910

Madison Gastro & Wine

Länsituuli 4, 02100 Espoo, Suomi

Lue myös