d-md-none
Siirry pääsisältöön

Sue Ellen tarjoaa kaupungin parhaat merenelävät!

Sue Ellen tarjoaa upeita grillattuja lihoja sekä tuoreita maukkaita mereneläviä. Meren äärellä on luonteva herkutella sen antimista, ja täältä voitkin löytää kaupungin parhaimman tarjonnan!

Sue Ellenissä tehdään ruokaa laadukkaista ja harkituista raaka-aineista. Maut ovat tärkeitä sekä se, että se on rehtiä pienellä twistillä. Juomissa kärkenä ovat laadukkuus ja innovatiivisuus klassisista talon omiin cocktailehin sekä luonnollisesti hyvä viinivalikoima – alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

Keittiössä käytetään aitoa puuhiiligrilliä ja  listalla komeilee niin osterit, hummerit kuin Sue Ellenin klassikkoannos rapukakku. Merellisiä herkkuja kaipaavalle löytyy tarjonnasta myös runsas äyriäisvati, jossa päivittäin vaihtuvat merenelävät tarjotaan raikkaiden kastikkeiden ja lisukkeiden kera.

Yhdessä Helsingin vanhimmista rakennuksista sijaitsevassa Sue Ellenissa on myös tiiliholvattu viinikellari yksityistilaisuuksia varten. Puupöydän ääreen mahtuu 30 henkilöä. Viinikellarissa voi järjestää  niin perhejuhlia, kokouksia kuin vaikkapa viinitasting-tilaisuuksia.

Ps. Toptaste suosittelee kansikuvassakin komeilevaa Sue Ellenin äyriäisvatia!

Lue myös Sue Ellenin ravintolaesittely.

Lue myös