Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen. Tätä kaikkea on Sue Ellen. Ravintola haluaa tarjota ennen kaikkea yhdessä syömisen ja juomisen nautintoa. Meren äärellä on luonteva herkutella sen antimista ja erityisen ylpeitä olemmekin komeasta äyriäistarjonnastamme. Lisäksi makunystyröitä hellivät liha- ja kasvisannokset valmistuvat autenttisessa puuhiiligrillissämme. Yksi erikoisuuksistamme on kokonaisena kypsennetty pikkupossu, joka on näyttävä annos tärkeisiin tilaisuuksiin. Merellisen sijaintinsa mukaisesti Sue Elleniä inspiroivat keski-Euroopan merenrantakaupungit ja vaikutteita poimitaan myös Pohjois-Atlantin toiselta laidalta, Amerikan Etelävaltioista. Sieltä juontaa juurensa myös nimi, Sue Ellen.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Sue Ellenin Family dinner -menu kokoaa kattauksen ravintolan suosituimmista annoksista ja korostaa yhdessä syömisen tärkeyttä: alkuruoka, rapukakku, on ravintolan klassikko, joka on löytynyt listalta ravintolan avaamisesta lähtien, pienin eri variaatioin. Pääruoaksi voi valita tuoreen päivän kalan tai suussa sulavan härän petite tenderin. Kolmen ruokalajin kokonaisuuden kruunaa muutaman kuukauden välein vaihtuva jälkiruoka, esimerkiksi Pralinemousse kirsikkajäätelön ja karamellisoidun mantelin kera.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Keittiömestarina Sue Ellenissä toimii Eero Kaitanen, jonka hyväntuuliset vitsit kajahtelevat läpi keittiön. Ruokaa Sue Ellenissä tehdään laadukkaista ja harkituista raaka-aineista. Pääosassa ovat rehdit maut pienellä twistillä. Juomissa kärkenä ovat laadukkuus ja innovatiivisuus. Baaristamme löytyy niin klassikkoja kuin talon omia cocktaileja, sekä luonnollisesti hyvä viinivalikoima – alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta.

Aukioloajat

Ke-la klo 16.30-22.30

Osoite

Eteläranta 16, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0300472334

Sue Ellen

Eteläranta 16, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös