Siirry pääsisältöön

Smaku Events Oy ja Toptaste – yhdessä uuteen vuoteen!

Smaku -ruokatapahtumia tuottava tapahtumatuotantoyritys Smaku Events Oy ja markkinointi ja mediatalo Toptaste ovat aloittaneet yhteistyön, jolla tähdätään madaltamaan asiakkaille kynnystä lähteä tutustumaan uusiin ravintoloihin entistä laajemmin. Smaku -tapahtumien idea on alusta asti saada ihmiset nauttimaan hyvästä ruuasta yhdessä ja jakamaan kokemuksiaan. Ravintoloita on kierretty vuosien varrella Naantalissa, Loviisassa, Rovaniemellä ja Smakun synnyinkaupungissa Porvoossa jo vuodesta 2016 saakka.

Suomessa on toinen toistaan mielenkiintoisempia ravintoloita, jotka tarjoilevat erilaisia makuelämyksiä. Nämä paikat ansaitsevat tulla entistä enemmän nähdyksi ja kuulluksi. Smaku-tapahtumissa ravintoloiden tehtävänä on kertoa yhdellä tai useammalla maisteluannoksella miltä heidän ravintolansa maistuu.

Olemme tehneet ravintoloiden kanssa Smakua vuodesta 2016 ja olemme älyttömän innoissamme kumppanuudesta Toptasten kanssa. Yhteistyöllämme tulemme antamaan ravintoloille paljon näkyvyyttä ympärivuotisesti, ja sitä kautta tavoitteena on lisätä uusien vakioasiakkaiden sekä matkailijoiden määrää ravintoloissa. Olemme onnistuneet tuottamaan asiakkaille makuelämyksiä ja tekemään huikeaa yhteistyötä ravintoloiden kanssa sekä lisäämään yhteistyötä ravintolakentällä. Nyt meillä on loistava mahdollisuus ottaa Smakussa seuraava askel. -Pilvi Mölsä, tuottaja Smaku Events Oy.

Toptaste on ruoka- ja matkailumedia, joka tarjoaa kuluttajille ajankohtaista tietoa ruoka- ja matkailumaailmasta tuomalla esille ravintoloita ja ruoka- ja matkailumaailman taiteilijoilta – tekijät esiin mentaliteetilla, hyödyntäen natiivimainontaa mainonnan keinona ja näin ollen tuo nyt luonnollisesti osaamisensa kattiloiden ja keittimien ääreltä kuluttajalle -myös Smakussa.

Smaku on laadukas ja mielenkiintoinen konsepti, jolla on valtava potentiaali kasvaa ja kehittyä. Tapahtumaa on rakennettu vuosia intohimolla ja rakkaudella ja sillä olisi hyvin tilaa kasvaa. Tavoitteenamme on laajentaa Smaku Helsinkiin sekä tietysti myös muihin hyvän ruuan kaupunkeihin Suomessa, kertoo Valtteri Rantalainen Toptasten sekä Smaku Events Oy:n tuore toimitusjohtaja.

Lue myös SMAKU – PITTORESKISTÄ HIRSIAITASTA KRISTALLIKRUUNUJEN ALLE

Lue myös SMAKU KUTSUU NAUTTIMAAN HERKULLISISTA SMAKU-ANNOKSISTA RAVINTOLOIHIN JA KAHVILOIHIN

Lue myös