Siirry pääsisältöön

Kuuluisat Tacot vihdoin Helsinkiin – Uusi SLO BROS -ravintola avataan Hakaniemeen

Vuosia taaksepäin Kaliforniassa, pienesti viinipäissään olleille veljeksille heräsi ajatus omasta taco-ravintolasta. Haave konkretisoitui vuonna 2020, kun veljekset päättivät ostaa vanhan ja ränsistyneen italialaismerkkisen ruokakärryn. Sen lohkeileva maalipinta sai nopeasti kyytiä ja ensimmäiset SLO Brosin tacot myytiin Helsingin rautatienasemalla kesäkuussa 2020.

Veljesrakkaus teki tilaa kolmelle harteikkaalle miehelle pieneen ruokakärryyn. Samoihin aikoihin äidin kodinhoitohuoneeseen rakennettiin elintarviketarkastajan hyväksymä etäkeittiö.

Se oli huikeeta, kun nähtiin ensimmäistä kertaa, että joku muu, kun meidän äiti tai sukulainen maistaa meidän tacoja. Yhdellä miehellä alkoi silmät kiiluun ja se nousi sanomaan meille et ”hei jätkät voi vitsi tää on hyvää”, muistelee Matti Hämäläinen, yksi SLO Brosin omistajaveljeksistä.

Kodinhoitohuoneen etäkeittiöstä maailman parhaaksi valittuun ruokakauppaan

SLO Bros avasi nopeasti ensimmäisen ravintolansa Järvenpään Citymarkettiin. Sittemmin veljekset ovat ottaneet kaiken ilon irti yrittäjyydestä ja pistäneet isomman vaihteen silmään – toinen SLO Bros -ravintola avataan 25.11. Helsinkiin, K-Market Hakaniemen tiloihin!

Lue artikkeli:

SLO Brosin Kalifornialaisella twistillä valmistetut tacot ovat äänestetty Toptasten Suomen parhaat tacot -äänestyksessä 2. sijalle!

Lue myös