d-md-none
Siirry pääsisältöön

Skifferin uusin valloitus Hangossa

Skiffer avasi kesäksi uuden ravintolan Hankoon, joka keittiöpäällikkö Tuomo Suorannan mukaan sopii sinne kuin hauki kaislikkoon. ”Makasiinin yläkerrassa on Helsingin Viiskulmasta tutulla konseptilla Old Skiffer Bar ja alakerrassa ravintolapuoli. Lisäksi meillä on upea iso terassi käytössä”, hän kuvailee.

Skiffer aloitti taipaleensa Liuskaluodoilta Kaivopuiston kupeesta. Seuraavat Skifferit avattiin muun muassa Erottajalle ja Viiskulmaan. Liuska-pizzoistaan tuttu ravintola jatkaa tulevaisuudessakin samaa linjaa. ”Skiffer on merihenkinen, rento ja roski, mutta samalla tyylikäs”, ravintolatoimen johtaja Outi Gummerus listaa. Muun muassa Le Société Du Cochon-ravintolassa ja Gaijinissa keittiömestarina työskennellyt Suoranta kokee ruoan olevan hänelle pyhä asia. ”Jokainen liuska, joka listalta löytyy, on tarkkaan harkittu gastronominen kokonaisuus. Jokainen makuyhdistelmä viritetään huippuunsa, ja näin pizzasta saadaan salonkikelpoista ruokaa”, Suoranta selostaa.

Suosituimmat liuskat:

1. Surf & Turf – Tuoretta chorizo-makkaraa, jokirapuja, korianteria ja chiliä

2. Soignon – Vuohenjuustoa, mansikoita, rucolaa sekä pinjansiemeniä

3. K.A.A. – Kivikylän maalaispalvikinkkua, Fourme d´Ambert AOP-sinihomejuustoa sekä tuoretta ananasta

Skiffer Hanko on auki kesällä joka päivä klo 12 eteenpäin. Nettisivuilta löytyvät myös muiden ravintoloiden aukioloajat, menut sekä yhteystiedot.

Skiffer Hanko, auki joka päivä klo 12 alkaen.

Skiffer Hanko, Satamakatu 13, 10900 Hanko

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös