Siirry pääsisältöön

Tiirikkala, laadukkaasti monipuolinen

Ravintolapäällikkö kertoo asiakaskokemuksen muodostuvan Tiirikkalassa vieraan tarpeiden ja odotusten pohjalta.

-Oli se sitten ravitseva lounas kiireisen työpäivän keskellä, ruokaa ja juomaa ystävien kanssa livemusiikin soidessa, tai kahvihetki kesken kävelylenkin. Pyrimme antamaan asiakkaille hyvän mielen kokemuksen, joka perustuu persoonalliseen ja odotukset ylittävään palveluun ja laadukkaaseen tuotteeseen.

Persoonallinen miljöö ja laadukas tarjonta houkuttelevat

-Asiakkaat palaavat luoksemme mieleenjäävän ja ammattitaitoisen palvelun, herkullisen juoman ja ruuan, sekä hurmaavan miljöön vuoksi.

Laadukkaan tarjonnan lisäksi Tiirikkala on saanut positiivista palautetta viikonlopun livemusiikki-illoista, joita järjestetään perjantaisin ja lauantaisin.

Sunnuntaisin Tiirikkalassa on tarjolla sunnuntaibrunssi. Brunssi keskittyy tuoreisiin raaka-aineisiin, yhteensopiviin makuihin ja kiireettömään sunnuntaitunnelmaan. Suositulle brunssille on syytä muistaa tehdä pöytävaraus!

Tiirikkalan usein vaihtuva ruokalista on täynnä yllättäviä, leikkimielisiä ateriakokonaisuuksia

-Ruokalista päivittyy tällä hetkellä viisi kertaa vuodessa, klassikot kuten savulohikeitto ja burgerit kuitenkin pysyvät. Haluamme antaa kokeillemme tilaa toteuttaa itseään. Keittiössä kokeillaankin jatkuvasti uutta, yllätyksellisiäkin kokonaisuuksia. Myös asiakkaiden palautteet antavat inspiraatiota ja ideoita, ja kuuntelemme heitä aina hyvin tarkasti. Tiirikkalassa pyritään tekemään kaikki alusta asti itse. Helpotusta ja mahdollisuuksia tähän tuo oma leipomo, minkä tuotteita hyödynnetäänkin kaikessa tekemisessä. Herkuilla päivästä toiseen täyttyvä Tiirikkalan vitriini on leipomon käyntikortti.

Lue myös ravintola Tiirikkalan ravintolaesittely.

Lue myös