Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Satoja vuosia sitten Aurajoen rannalla nojasi liiteri aitaa vasten. Kukaan ei enää muista tarkkaa aikaa, jolloin liiterin leveät seinälaudat pystytettiin, mutta yhä ne ovat pystyssä ja seisovat eleettömänä aitaa vasten. Tiirikkala toi makua ja tunnelmaa näiden ikiaikaisten seinien sisälle. Tiirikkala on lämminhenkinen, herkullisen tuoksuinen, kepeä pikku ravintola ja laadukas kahvila. Alakerta on kaunis, ja sympaattisen baaritiskin takaa saa persoonallista ja asiantuntevaa palvelua. Yläkerrassa tunnelma on jotain, ja kaikkea, rennon mökkifiiliksen ja intiimin ullakon väliltä. Kesäkaudella yläkerran terassi tuo fiilikseen lisänsä, ravintolan omana salaisena pikku soppena. Kaunista katseltavaa on myös Tiirikkalan vitriinin kakkutarjonta, aamusta iltaan sykkivä vitriini on ravintolan sydän. Tiirikkala taipuu moneen, olkoon se ensitreffipaikka, yksityisjuhlat, sunnuntaibrunssi tai bileet livemusiikin soidessa, kaikki käy luontevasti ja tunnelma on kohdillaan. Juomavalikoima vakuuttaa laadukkuudellaan.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Savulohikeitto ja saaristolaisleipää omasta leipomosta. Klassikko! Yksinkertainen, mutta herkullinen. Kesäkaudella sopan jälkkäriksi suositellaan ehdottomasti talon Brita-kakkua! Toimii.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Tiirikkalan keittiötä pyörittää Enni Tuhkalainen, yhdessä Tony Myrskylän kanssa. Tony on raudanluja ammattilainen ja työssään intohimoinen. Halu tehdä asiakkaalle vain parasta, tulee automaattisesti ja suoraan sydämestä. Huumoria riittää, kiireen keskellekin. Kaiken tekemisen taustalla on suurempi visio, ja Tonylta löytyy aina uusia ideoita olla vielä parempi. Enni toteuttaa Tonyn kanssa yhdessä sanoiksi puettua visiota tarkasti ja tunnollisesti. Korkeinkaan vuori ei estä Enniä onnistumasta. Tiirikkalassa keittiöfilosofiaan kuuluu mutkattomuus ja kokeilunhalu. Makuja lainataan eri mantereilta ja ne yhdistetään kotimaisiin raaka-aineisiin ja sesonkeihin. Ruokalista on tiivis paketti, mahdollistaen silti leikkisyyden ja uusien hullujenkin juttujen testailun. Klassikot, kuten lohisoppa ja purilainen, kuitenkin pysyvät. Ei se määrä, vaan laatu, yhdessä suunniteltu ja itse tehty. Oma leipomo tukee tekemisen monipuolisuutta ja vaihtuvuutta. Ennin ja Tonyn keittiössä laatu on numero yksi, ja yhteistyö on voimaa.

Aukioloajat

ma-pe 11-22

la 12-22

su 12-20

Osoite

Linnankatu 3, 20100 Turku

Sähköposti

Puhelinnumero

020 7417 337

Tiirikkala

Linnankatu 3, 20100 Turku, Suomi

Lue myös