Siirry pääsisältöön

Ravintola Rymy-Eetu siirtää bileaikataulua after work -vieton suuntaan

Periksi ei anneta — taistelemme bileiden puolesta

Ensimmäistä kertaa tuoreisiin perjantai-illan bileisiin pääsee 16. lokakuuta alkaen. Paikalle kannattaa tulla heti ovien auettua, sillä happy hourin hanajuomat ovat 2,95€/kpl. Tasatunnein bändi tai DJ päräyttää ilmoille ajan henkeen sopivan Beastie Boysin ”Fight for your Right to Party”, jonka aikana shotit irtoavat tiskiltä kolmella eurolla.

Ensimmäisen perjantain yllätysesiintyjänä toimii saksofonisti ja lauantaina tunnelmaa nostattaa artisti Levi-Äijä, jonka uusin sinkku ”Kasvomaski” julkaistiin 14. lokakuuta. Yllätysesiintyjistä tihkuu lisätietoa parhaiten Rymy-Eetun Facebook -sivuilta tai Instagramista.

”Taistelemme bileiden puolesta aikarajoitusten puitteissa. Periksi ei anneta! Luvassa on yllätysesiintyjiä, konfettitykit paukkuu ja käytössä on kaikki mahdolliset härpäkkeet. Yritämme pitää meidän henkilökunnan työllistettynä ja samalla ylläpitää bilemeininkiä”, kertoo ravintoloitsija Tarja Palomäki ja jatkaa: ”Poikkeusaikana ravintola on joutunut taipumaan moneksi. Nyt biletetään ja tiistaista perjantaihin meillä voi myös nauttia lounaasta.”

Ei vielä niin tuttua, mutta sitäkin turvallisempaa

Ravintoloistija Palomäki tietää kertoa vuosia sitten ravintola LeBonkissa järjestetyistä Out of Office -bileistä, jotka rantautuivat Suomeen Tukholmasta. Ruotsissa aikaisten juhlien suosio räjähti käsiin. Konsepti sopi tuolloin erinomaisesti työssäkäyville kaupunkilaisille, mutta juhlien aikaistaminen istuu ajan henkeen erinomaisesti vuonna 2020.

Turvallisuudesta Rymy-Eetussa huolehtii syyskuussa ravintolaan asennettu terveysteknologia, joka eliminoi pinnoilta ja sisäilmasta mikrobit – mukaan lukien virukset ja bakteerit. ”Teknologian ansiosta Rymy-Eetuun on turvallisempi tulla, kuin johonkin toiseen paikkaan, joissa vastaavia sairaalatason laitteita ei ole käytössä”, summaa Palomäki.

Lue lisää Kaksi helsinkiläisravintolaa tarjoaa virusvapaata hengitysilmaa -artikkelista.

Lähteet: Haastattelu Tarja Palomäki | tarja@hhr.fi

Lue myös