Siirry pääsisältöön

Ravintola Hella & Huone loistaa läpi talven

Salhojankadulla sijaitseva fine dining -tähti Hellan & Huoneen omistajat keittiömestari Ilmari Saarikoski ja sommelier Humberto Pulido Garcés eivät jää laakereille lepäämään. Tästä todisteena ovat ravintolan kuuden ja yhdeksän ruokalajin kehittyvät maistelumenut sekä laatua pullollaan oleva viinilista. Menusta voi halutessaan poimia myös yksittäisiä ruokalajeja nautittavaksi.

Näin pikkujoulukautena ryhmiä hemmotellaan mahdollisuudella varata vaikka koko ravintola käyttöönsä. Paljon suosiosta kertoo se, että useampi viime vuoden pikkujouluporukoista uusi varauksensa samantien myös vuoden päähän.

Hella & Huone palvelee myös lounaskansaa viikoittain vaihtuvalla, kolmesta ruokalajista koostuvalla menulle. Erityinen, suitsutusta kerännyt joululounas tarjoaa jouluisia makuja neljän herkullisen ruokalajin muodossa.

– Lounaat ovat samalla matalan kynnyksen tapa päästä tutustumaan Hellan & Huoneen keittiön antimiin ja tyyliin, keittiömestari Ilmari Saarikoski kertoo.

Viinien osalta uusia tuulia edustavat erityisen laadukkaita viiniyksilöitä sisältävät Prestige-paketit. 

– Kannustamme ihmisiä tutustumaan viinilistaamme ennakkoluulottomasti. Sieltä löytyy helmiä ihan varmasti joka makuun tarjoten jotain uutta myös kokeneemmille viiniharrastajille.

Teksti: Joonas Ranta

VARAA PÖYTÄ

Lue myös