Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Hella & Huone on pohjoismaiseen ruokafilosofiaan nojautuva illallisravintola Tampere-talon läheisyydessä, lähes Tampereen sydämessä. Pieni ja persoonallinen ravintola on saavuttanut jalansijan Tampereen ravintolamaailmassa, ja saanut osakseen valtakunnallisia  ja pohjoismaisia tunnustuksia. Hella&Huoneen keittiöfilosofia pohjautuu puhtaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin lähituotteisiin. “Haluamme yllättää ja tuottaa makuelämyksiä, joita et helposti unohda!”

”Ihan hyvä” ei riitä – vaadimme itseltämme enemmän.

Ruuan maku on tärkein prioriteettimme ja sen peruslähtökohtana ammattilaiset keittiössä. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että ruoka on puhtaan ja selkeän makuista. Haudutamme, paistamme, grillaamme ja etsimme aina parhaan mahdollisen valmistusmenetelmän tuotteillemme. ”Ihan hyvä” ei riitä, vaan vaadimme itseltämme enemmän.

Pohjoismaisia arvoja mukaileva ruokatarjontamme täydentyy kattavalla viini- sekä olutvalikoimalla, johon syvyyttä antaa jokunen kypsempikin viini. Jokaisen ravintolassamme työskentelevän intohimona on oltava viini ja ruoka. Siksi kaikki osallistuvat myös päätöksentekoon kun rakennamme viinilistaamme ja viinimenua. Sommelierimme Humberto Pulido Garces kantaa siitä kuitenkin lopullisen vastuun.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ti–to 16–22

Pe 16–24

La 14–24

Osoite

Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere

Hella & Huone

Salhojankatu 48, 33500 Tampere, Finland

Lue myös