d-md-none
Siirry pääsisältöön

Koe upea ruoka- ja luontoelämys Haltiassa!

Luonnonläheinen Ravintola Haltia Nuuksion kansallispuiston sydämessä tarjoaa kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä kauden makuja. Ja mikä parasta, ravintolan maisemaikkunat avautuvat suoraan kansallispuiston henkeäsalpaaviin maisemiin Nuuksion Pitkäjärvelle. 

Haltian Luonto lautaselle -lounas on ruokaelämys, joka kannattaa kokea. Pitopöytälounaan antimet saavat inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta. Lounaaseen kuuluu runsas alkuruokapöytä, keitto, lämmin ruoka, leipävalikoima sekä jälkiruoka ja kahvi/tee. Valikoimasta löytyy aina myös kasvisvaihtoehto.

Ravintola Haltian kahvilassa on puolestaan aina aukioloaikoina tarjolla luomukahvia ja teetä, itse leivottuja tuoreita leivonnaisia sekä virvokkeita. Voit myös hakea kahvilasta eväät mukaan metsäretkelle!

RAVINTOLA HALTIAN KESÄILLAT

Ja voisiko olla parempaa vaihtoehtoa kesäiltaan kuin nauttia näköalaravintolan huikeista järvimaisemista ja kesäisistä mauista. Iltamenu on tarjolla 30.9. asti

ma-pe klo 15-18, la-su klo 16-18 sekä 2.-24.6. pe ja la klo 22 asti.

Merkkaa kalenteriin Luonnon päivä 17.6. Silloin Haltiassa kokataan nuotiolla klo 16.00-21.00!

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös