d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ravintola Aino yllättää moniulotteisuudellaan

Älä kävele onnesi ohi, sillä Esplanadilla sijaitseva ravintola Aino yllättää niin makuelämysten kuin tilojensakin puolesta.

Ravintola Aino on laadukas ja klassinen ravintola, jonka sydän on suomalaisessa keittiössä. Ainon keittiöfilosofian peruspilareita ovatkin kotimaiset raaka-aineet, tuoreus ja lähituotanto. – Suosimme lähituotantoa niin ruuan raaka-aineissa kuin juomissakin. Tänä kesänä ruokalistaltamme löytyy mm. lohta, jonka marinadissa on käytetty Helsinki Distilleryn giniä, keittiömestari Jukka Halmetoja kertoo.

Aino ulottuu myös terasseille

Aino on tilojensa puolesta harvinaisen moniulotteinen ravintola, sillä ravintolasalin lisäksi tilat avautuvat kesäaikaan sisäpihan ja Esplanadin terasseille. Voit siis valita, nautitko laadukkaasta ruuasta ja juomasta rauhaisassa sisäpihan keitaassa vai Esplanadin ihmisvilinästä ja auringosta nauttien. Ja vinkkinä kesäoluen ystäville: Ainolla on oma nimikko-olut, jonka on valmistanut kulman takana toimiva olutpanimo Bryggeri, josta olut tuodaan tarpeen tullen paikan päälle vaikka kantaen!

Syksyä ja talvea ajatelleen kannattaa käydä tsekkaamassa Ainon alakerta, josta löytyvät tiiliholvikattoiset tilat ja kabinetit viinikellareineen – mikä yllätys!

Ravintola Aino on 1.6. – 31.8. avoinna joka päivä!

RAVINTOLA AINON TARJOUS TOPTASTE-LEHDEN LUKIJOILLE:

Kesäkuun ajan valinnaisesta pääruoasta -20% mainitsemalla ”toptaste” tilauksen yhteydessä. Tarjous voimassa ennen klo 17.00 tilatuista annoksista.

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös