Siirry pääsisältöön

OlyBet Bar & Grill kohottaa sporttibaarit tälle vuosituhannelle

Joulukuussa ovensa avannut  Olybet Bar & Grill panostaa laadukkaaseen ruokalistaan, jonka runsaus hakee vertaistaan. Tarjolla on käsintehtyjä ranskalaisia, salaatteja, sinisimpukoita, bouillabaissea, pihvejä, burgereita sekä hanhea. Kasvissyöjille löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja, eikä lapsiakaan ole unohdettu. Jälkiruuat viimeistelevät kokonaisuuden. 

Viihdepuolen kokeneet ammattilaiset asialla 

– Olemme yrityksenä ja organisaationa toimineet yli 30 vuotta. Haluamme näyttää tämän ravintolaprojektin myötä mihin kaikkeen pystymme. Sporttibaarin kohottaminen uudelle vuosituhannelle onnistuu meidän näkemyksemme mukaan siten, että luomme ympäristön, jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Tavoitteemme näkyy tyylikkäässä sisustuksessa sekä laadukkaassa juoma- ja ruokatarjonnassa, kertoo ravintolan omistavan Olympic Entertainment Group AS:n myynti- ja markkinointipäällikkö Marko Arpiainen

– Ruokien yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Josper-hiiligrillin tunnusomainen aromi säväyttää annoksia. Ravintolamme on myös tunnettu edullisesta ja terveellisestä päivittäin vaihtuvasta lounastaan Tallinnan vanhassakaupungissa. 

Kattava juomalista

– Ravintolavastaavamme Ülli-Kristin Uueni voitti Viron nuori baarimikko 2021 -kilpailun. Hän on luonut juomalistamme, josta löytyy omia cocktaileja, sekä kattava viinivalikoima erilaisten annosten seuraksi. Tryffelirisotto, ravut ja chicken wingsit löytävät seurakseen myös  alkoholittomia viinejä ja muita juomia.

– Hyödynnämme omissa juomasekoituksissamme paljon tuoreita raaka-aineita kuten passionhedelmää. Suosittelen kokeilemaan talon omaa drinkkiä ”Passionate Love”. Siinä yhdistyvät rommi ja tuore passionhedelmä.

– Ravintolamme erikoisuutena on kolme omaa olutta: Black Jack-olut, I’m Ale In sekä Spordilaager. Siiderit ja samppanja löytävät myös oman yleisönsä. 

Live-esiintymisiä ja ohjelmaa

Olybet Bar & Grill aikoo panostaa ohjelmatarjontaan tulevaisuudessa entistä enemmän. Luvassa on  live-esiintymisiä sekä erilaisia tietokilpailuja. Visailut tuovat kaveriporukat ja ohikulkijat yhteen viihtymään. 

Olybet Bar & Grill palvelee päivittäin kello 12.00–23.00 Viron ravintolarajoitusten sallimissa rajoissa. Lisätietoja pian myös suomenkielellä osoitteessa: www.olybetbarandgrill.ee

Harju 6 10130, Tallinna

Teksti: Pinja Palmunen

. . . . .

Lue myös toinen Olybet Bar & Grillistä tehty artikkeli täältä.

Lue myös