Siirry pääsisältöön

Maku edellä tunnelmasta tinkimättä

– Meillä saa herkullista ruokaa, mutta meillä ei tarvitse pönötellä, tiivistää Old Boyn ydinviestin Hanne Honkanen, yksi ravintolan kolmesta osakkaasta.

Old Boyn perustana on korealainen ruoka, saatavilla on hyvä valikoima jaettavia annoksia. Makumatkalle vievää ruokaa nautitaan ympäristössä, joka jää positiivisella tavalla mieleen.

– Old Boyssa on kolme eri tavoin sisustettua huonetta. Tila mahdollistaa sen, että syömään voi tulla isommalla porukalla, ja meillä on myös intiimejä paikkoja romanttisille illallisille.

Pimeät illat ja valaistus tuovat Old Boyn tunnelmaan oman viehättävän lisänsä. Ruoan ja sisustuksen lisäksi Old Boy satsaa musiikkiin. Honkanen kertoo huomanneensa asiakkaiden ja henkilökunnan musiikkimaun menevän saumattomasti yhteen.

– Soitamme asiakkaiden rakastamaa musiikkia ja henkilökuntakin innostuu välillä tanssimaan. Rennossa tunnelmassa on helppo kokea jotain aivan uutta. Moni asiakas valitsee Honkasen mukaan listalta ruokaa, jota ei ole koskaan aiemmin maistanut.

– Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että voitamme ihmisten ennakkoluuloja. Asiakkaat rakastuvat uusiin makuihin. Se on juuri sitä mitä tavoittelemme ja siksi emme säästele vaivannäköä annosten valmistamisessa. Honkanen kertoo asiakkaiden usein kysyvän, miten tämä annos syödään. Sanon, että meillä saa syödä niin kuin itselle on paras. Meillä ei tarvitse pingottaa.

Old Boy palvelee myös joulun alla. 21. ja 22.12. tarjolla on lounas. Ravintola on suljettuna 23.-27.12. Joulupyhien jälkeen 28.-31.12. Old Boy palvelee vain iltaisin kello 17-24. Vuoden ensimmäisestä päivästä loppiaiseen asti ravintola on suljettuna. Uudenvuoden erikoismenu tulee ravintolan nettisivuille lähempänä vuodenvaihdetta.

Katso myös Old Boyn ravintolaesittely.

Lue myös