d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:

Old Boy panostaa kokonaisuuteen. Keittiö ottaa vahvasti vaikutteita korealaisesta ruokakulttuurista. Runsaat maut, helposti jaettavat annokset sekä käsillä puuhastelu ovat suuressa roolissa illallista nautittaessa. Ruokaa tukemaan on hamstrattu tunnetuimpia korealaisia juomatuotteita, kuten sojua, makgeollia, korealaisia oluita sekä Suomen mittakaavassa melko laaja valikoima erilaisia sakeja. Toki janoisille löytyy myös paljon vaihtoehtoja niin viinien kuin oluidenkin osalta.

Musiikki on sopivan kovalla ja ravintolan salista löytyy paljon mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia. Rento ja osaava henkilökunta toimii oppaana läpi herkullisen makumatkan.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiöpäällikkönä sekä ravintolan osakkaana toimii Hanne Honkanen. Keittiömestarin viittaa pitää harteillaan Matti Lahdenperä ja yhdessä duo on tehnyt Old Boysta perinteitä kunnioittavan, mutta silti omaa polkuaan kulkevan ravintolan, joka voisi Helsingin keskustan sijasta olla missä tahansa maailman metropolissa.

Hanne on iloinen persoona, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti sekä määrätietoisesti. Inspiraatiota työhön on saatu kokemuksesta huippukeittiöissä, kokeilunhalusta, kirjallisuudesta ja tietysti myös Koreasta. Tämä näkyy ruokalistalla vahvasti. Filosofia perustuu asiakkaiden odotusten ylittämiseen, sekä tietysti haluun tehdä maukasta ruokaa, josta tulee uskomattoman hyvä mieli.

Old Boy’n juomafilosofia on erittäin monipuolinen, kaikille löytyy varmasti mielekästä juomaa ruuan rinnalle. 

Aukioloajat

Ma-pe lounas 11.30-15 (keittiö avoinna klo 14 saakka)
Ke-pe 17-23 (keittiö avoinna klo 21.30)
La 16-23 (keittiö avoinna klo 21.30)
Su 15-22 (keittiö avoinna klo 20.30)

Osoite

Ludviginkatu 3, 00130 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0102073000

Old Boy

Ludviginkatu 3, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös