Siirry pääsisältöön

Krog Roban sisäpihalla on juhannuksesta alkaen grilli kuumana!

Kasarmitorin kulmassa sijaitseva Krog Roba on konstailematon Kaartinkaupungin olohuone, jossa on helppo viihtyä aamiaisesta illalliseen. Ja hei, kesällä sisäpihalla grillataan maanantaista lauantaihin!



Entisen poliisiaseman tiloissa Helsingin keskustassa sijaitsee rennosti elämään suhtautuva Krog Roba, jonka keittiön juuret ovat tanakasti pohjoismaissa. – Meille on helppo tulla aloittamaan päivä aamiaisella, pistäytymään lounaalla tai nauttia illasta pidemmän kaavan mukaan. Tarjolla on aina keittiömestari Karri Knaapilan keititöfilosofian mukaisesti tuoretta, pohjoismaista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista, F & B Manager Elina Raiha-Pitkänen vinkkaa.

Miljöönä Krog Roba on viihtyisä, konstailematon olohuone, jossa on helppo viihtyä niin pienellä kuin isommallakin porukalla. Historiallinen rakennus kätkee sisäänsä myös viihtyisän sisäpihan, jossa lämpiää juhannuksesta eteenpäin grilli maanantaista lauantaihin klo 21.00 saakka. Tarjolla on päivittäin vaihtuva päivän annos ja kylmiä juomia totta kai!

Krog Roba on kesällä avoinna maanantaista lauantaihin ja muina vuodenaikoina joka päivä.

Lue ravintolan koko esittely täältä.

Lue myös